A magyarok nagy része iskolázatlan, hogy akarnak így nyugati fizetéseket?
"Az Európai Unióban 2020-ban a 30-34 évesek 41%-a rendelkezett felsőfokú végzettséggel - derült ki az Eurostat friss adataiból. Magyarországon ez az arány 31%-os, amivel a sereghajtók közé tartozunk."
Semmi jelentősége nincs némely diplomának.
Zűrös gyerek voltam,akit pszichiáterhez küldtek.
Úgy csináltam hülyét belőle, hogy bár észrevette,de nem tudott vele mihez kezdeni.🤣 A következő sem.
Szerették volna rám nyomatni az "aszociális" bélyeget,de nem sikerült nekik ( holott tényleg az vagyok). Akkoriban még nem volt divat mindenféle mondva csinált viselkedési zavart diagnosztizálni mint mostanság. Mehettem Isten hírével Stempel nélkül. Nem mintha különösebb jelentősége lett volna.
Egyszerűen már akkor okosabb voltam, mint ők.
Nincs is a leghalványabb elismerés sem bennem azok iránt,akik ilyen alibi stúdiomkat folytatnak.
Elismerésem az orvosoknak, pedagógusoknak és mindenki másnak,aki a rengeteg tanulással valami értékeset és hasznosat tud az emberekért tenni.
Igaz,azok néhány év próbálkozás után mostanában már inkább eljönnek Magyarországról,de ha ott nem kellenek, a világ más részein tárt karokkal várják őket.
Mit gondoltok, milyen végzettséggel rendelkezem?😬😬
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!