Mit gondoltok, hogy lezárnak rgy pár éve átadott alagutat az orszàg nyugati részén?
Figyelt kérdés
Milyen közbeszerzés lehetett ez?Csak nem a Lölöé?
Erre szórja a Fidesz a pénzt?Túlárazott, kontár munka mind.
2023. aug. 17. 10:00
1/10 szántóvető válasza:
az katasztrófélis volt eddig is.folyamatos dugók voltak arra,annyira hogy a teherforgalmat elterelték a san bernandino felé ami vagy 60Km kerülő,plusz vagy 200m-el magasabbra kell mászni.szóval elképzelni sem tudom hogy mi lesz most.bár ez inkább a közlekedés rovatba való kérdés.
2/10 anonim válasza:
Elolvastad egyáltalán a cikket? Nem az ország nyugati részén Szentgotthárdon, hanem Svájcban a Szentgotthárd hágónál.
3/10 anonim válasza:
Jó tudni, hogy az ellenzéki birkák szerint már Svájcban is a Fidesz építkezik.
4/10 anonim válasza:
Csak a szokásos provokálás, a szokásos beégéssel.
5/10 Koplárovics Béci válasza:
"az orszàg nyugati részén"
Svájcban van. És egy vonat megrongálta. Értem én, hogy "ellenzéki" vagy. De miért vagy hülyébb, mint bármelyik fideszes?
6/10 anonim válasza:
Gyenge fideszes álprovokatív kérdés,megpróbálni lejáratni a másik felet.Már csak ennyire futja..?
7/10 anonim válasza:
#1:
"az katasztrófélis volt eddig is.folyamatos dugók voltak arra,annyira hogy a teherforgalmat elterelték a san bernandino felé ami vagy 60Km kerülő"
Nem a közúti alagútban siklott ki egy vonat, hanem a kettő közül az egyik vasúti alagútban :D
9/10 anonim válasza:
Hogy jön a közúti dugó és a kamionforgalom elterelése a vasúti alagúthoz? :D
10/10 szántóvető válasza:
ja azt nem tudom.az a világ leghosszabb alagútja,de ezek szerint a leghosszabb vasúti alagút is pont ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!