Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Telex változások?

Telex változások?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Nem a legjobb kategória de jobbat nem találtam. Kiváncsi vagyok, hogy más is osztja-e a véleményem. Arról van szó, hogy van ez a 444 nevű retek. Nem tudom, hogy a kormánymédiában van-e rosszabb de erősen kétlem.

A 444 csak és kizárólag a következőkről szól:

- Zsidók + nácik

- Feminizmus + patriarchátus

- BLM

- mocskosfidesz

- mindenrossz

- szégyeljem magam mert magyar vagyok

- Gender. Ha nem vagy minimum trasznnemű akkor biztos elnyomsz valakit.

- Elon Musk + Trump

Ehhez képest a Telex rám nagyon jó benyomást tett az alakulása óta, úgy éreztem, hogy van egy kormánykritikus, ugyanakkor nem az okádékban fetrengő médium. Viszont úgy látom, hogy ez az utóbbi 1-2 hónapban változásnak indult.

Nekem olyan érzésem van, hogy most, hogy az open society durván megvágja az EU-s költségvetését a Telex átveszi a 444 szerepét. Ezt arra alapozom az utóbbi 1-2 hónapban nagyon megszaporodtak a 444-hez hasonló cikkek. A másik ami miatt ezt gondolom, hogy a 444 szerintem 100%-osan képtelen lenne fenntartani önmagát önerőből. Lehet hogy nem így van, de szerintem igen és ebből gondolom, hogy valami lapösszevonás következik előbb utóbb.

(nem, nem lesz nekem jobb ha valaki egyetért velem, sem okosabb nem leszek tőle, csak kiváncsi vagyok arra, hogy a mérsékelt oldalon mások is így látják-e a helyzetet)

Ahogy ismerem a GYK-t le kell írnom, hogy egyáltalán nem vagyok kormánypárti, sem akármelyik pártnak még csak a szimpatizánsa sem. Kivéve talán az MKKP-t, őket szeretem.

2023. aug. 25. 18:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
32%

#10: teljesen mindegy, hogy "szerinted" nincs olyan, hogy független újságírás, a telex esetében minden adat nyilvános:

[link]

Nem attól független egy újság, hogy nem kap senkitől pénzt, hanem attól, hogy transzparens azzal kapcsolatban, hogy kitől mennyit kap és miért, így saját szemeddel láthatod, hogy nincs tartalmi nyomás. Ne ülj fel a kormánypárti propagandának.

2023. aug. 26. 22:55
 12/13 anonim ***** válasza:
Én azt se értem, hogy miért emlegetik őket sokszor egy lapon. A telex ha nem is elfogulatlan, de azért korrekt szokott lenni. A 444 nagyon erősen torzít, ferdít, csúsztat, elhallgat dolgokat. Nem olyan hazugsággyár, mint a legtöbb kormánypárti médium, de így is messze van az objektivitástól.
2023. aug. 26. 23:09
 13/13 A kérdező kommentje:

#11 'minden adat nyilvános'

Mármint, hogy leírnak egy számot??? Mert akkor a nemzeti konzultáció számai is nyilvánosak. Csak épp senki sem tudja megmondani, hogy 8 millió, vagy 8 száz válasz érkezett. Mindenki az hazudik amit akar.

2023. dec. 6. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!