Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Telex változások?

Telex változások?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Nem a legjobb kategória de jobbat nem találtam. Kiváncsi vagyok, hogy más is osztja-e a véleményem. Arról van szó, hogy van ez a 444 nevű retek. Nem tudom, hogy a kormánymédiában van-e rosszabb de erősen kétlem.

A 444 csak és kizárólag a következőkről szól:

- Zsidók + nácik

- Feminizmus + patriarchátus

- BLM

- mocskosfidesz

- mindenrossz

- szégyeljem magam mert magyar vagyok

- Gender. Ha nem vagy minimum trasznnemű akkor biztos elnyomsz valakit.

- Elon Musk + Trump

Ehhez képest a Telex rám nagyon jó benyomást tett az alakulása óta, úgy éreztem, hogy van egy kormánykritikus, ugyanakkor nem az okádékban fetrengő médium. Viszont úgy látom, hogy ez az utóbbi 1-2 hónapban változásnak indult.

Nekem olyan érzésem van, hogy most, hogy az open society durván megvágja az EU-s költségvetését a Telex átveszi a 444 szerepét. Ezt arra alapozom az utóbbi 1-2 hónapban nagyon megszaporodtak a 444-hez hasonló cikkek. A másik ami miatt ezt gondolom, hogy a 444 szerintem 100%-osan képtelen lenne fenntartani önmagát önerőből. Lehet hogy nem így van, de szerintem igen és ebből gondolom, hogy valami lapösszevonás következik előbb utóbb.

(nem, nem lesz nekem jobb ha valaki egyetért velem, sem okosabb nem leszek tőle, csak kiváncsi vagyok arra, hogy a mérsékelt oldalon mások is így látják-e a helyzetet)

Ahogy ismerem a GYK-t le kell írnom, hogy egyáltalán nem vagyok kormánypárti, sem akármelyik pártnak még csak a szimpatizánsa sem. Kivéve talán az MKKP-t, őket szeretem.

2023. aug. 25. 18:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
7%
Telex, 444, egy kutya. A 444 kicsit talán szélsőségesebben. Ha ez nem tűnt fel, akkor valami nálad elsiklott.
2023. aug. 25. 18:09
 2/13 anonim ***** válasza:

Mi a kérdés?

Hogy változások? Igen.

2023. aug. 25. 18:33
 3/13 A kérdező kommentje:
A kérdés az, hogy a Telex elmegy-e a 444 irányába? Nyilván nincs senkinek kristálygömbje, véleményeket hallgatnék meg.
2023. aug. 25. 18:37
 4/13 anonim ***** válasza:
48%
Igen, nekem is feltűnt, bulvárosabbak lettek. Nem örülök neki, de nyilván ettől nagyobb az olvasottság.
2023. aug. 25. 18:52
 5/13 anonim ***** válasza:
50%

A Telex egy nagyrészt mikroadományokból (gy.k. előfizetés) fenntartott, független hírportál. Nincs senki, aki a háttérből parancsolgat nekik, hogy most ezt vagy azt a témát át kéne venni a 444-től, ez csak jobber konteó, így az alapfelvetés eleve hülyeség.

Ezen kívül én nem vettem észre irányváltást, esetleg példát tudsz linkelni?

2023. aug. 25. 19:17
 6/13 anonim ***** válasza:
48%
5-ös, te ennyire naiv vagy, szerinted a mikulás is létezik még? :D
2023. aug. 25. 19:38
 7/13 anonim ***** válasza:
53%
#5 A Telex közel se független. Külföldről is pénzelik... kár tagadni.
2023. aug. 25. 19:43
 8/13 anonim ***** válasza:
48%

7-es, szerintem független, ahogy az 5-ös írja.

Teljesen reális, hogy anonym támogatói vannak, akik egyösszegben fizetnek 100 milliókat.. :D

De látod a borjú magyar elhiszi, hogy az előfizetésekből élnek :D az max nekik kávépénz ami abból folyik be.

2023. aug. 25. 19:50
 9/13 anonim ***** válasza:
37%
Mindig vicces nézni ezt az izzadságszagú vergődést, amikor jobbtardok még elméletben is képtelenek elképzelni, hogy létezik független média. :) Az ő világukban mindig van egy "APA", egy FŐNŐK, aki döntéseket hoz a fejük felett, amibe nincs beleszólásuk, és ezt annyira természetesnek gondolják, hogy még téged tartanak naivnak, ha azt hiszed, hogy más felett bizony nincs... :)
2023. aug. 25. 20:42
 10/13 A kérdező kommentje:

#9 erre anélkül, hogy jobbtard (vagy baltard) lennék azt tudom mondani, hogy a baloldali/liberális oldal pedig mindig azt hiszi, hogy egy közvetlenül bevételt nem termelő intézmény - mint pl. egy online újság - képes nagytőke nélkül meglenni.

Régen az újságoknak legalább voltak előfizetői akik minden példányért fizettek tehát az újság valamiféle közvetlen bevételre tett szert az olvasóitól. Az online újságírás semmi ilyet nem tud felmutatni, pl, hogy a 444-nek mennyi előfizetője van arról semmilyen bizonyítható adat nincs. Olyan mint a nemzeti konzultáció, annyit hazudsz be amennyit akarsz, nem tudja senki se bizonyítani sem cáfolni.

Szóval szerintem nincs olyan, hogy független újságírás, valaki mindig tolja alád a zsét és annak nyilván elvárásai is vannak.

2023. aug. 26. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!