Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik nyugattal példáloznak,...

Akik nyugattal példáloznak, miért itt élnek?

Figyelt kérdés

Megy ez a nagy kritizálás meg semmi se jó, meg "élhetetlen ország" de mégis itt van a többség.

Aki ütőképes az nem panaszkodik hanem cselekszik.

Sokan évek óta előadják hogy külföldre költöznek aztán mai napig itt vannak....

2023. aug. 25. 02:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
85%
Arra nem gondoltal meg, hogy nem mindig ugyanaz az ember jelenti be, hogy kulfoldre koltozik? Tudod, mindig mas, es mindig van utanpotlas. Evente konstans kb 20-30 ezer ember koltozik el Magyarorszagrol, mar 2 evtizede legalabb, tulnyomo reszuk vmilyen nyugati orszagba. Aki meg kikoltozik, az sokszor a gyakorizast is abbahagyja, akad mas elfoglaltsaga is tobbnyire.
2023. aug. 25. 02:16
 2/17 anonim ***** válasza:
6%
Irigységből.
2023. aug. 25. 02:20
 3/17 anonim ***** válasza:
24%

Nem tudnak elmenni.

Nincs egy piacképes szakmájuk, nem beszélnek nyelvet, és nincs ismerettségi körük sem, aki betenné őket valahová dolgozni külföldön.

Így tehát beszélnek arról, hogy milyen jó Nyugat, de nekik nem opció.

Akkor lenne az, ha tennének érte, hogy kijussanak oda...

2023. aug. 25. 06:03
 4/17 anonim ***** válasza:
90%
Még kb két hónapig élek itt.
2023. aug. 25. 06:18
 5/17 anonim ***** válasza:
69%

Talán, mert van benne valami.

Nem feltétlen kellene balkáni színvonalú gondolkodás, az már elég lenne...

2023. aug. 25. 06:53
 6/17 anonim ***** válasza:
94%

Miért, aki itt él, annak nincs joga normális élethez?

Putlerral kellene példálózni, aki sokak mellett most nyírta ki az egyik haverját, Prigozsint?

Én már idősebb vagyok, nem megyek sehova, megoldom az életem, bármi is lesz itt, akik meg élvezik a posta bezárásokat, vasútvonal megszüntetéseket, döglődő egészségügyet, sok hónapos várólistákat, egyre drágább élelmiszereket, benzin árakat, árfolyamot, azoknak sok boldogságot ehhez, nyalják csak továbbra is orbán v.lagát, remélem megint a fideszre szavaztok, legyen még pár jachtjuk 🤣!

2023. aug. 25. 07:01
 7/17 anonim ***** válasza:
89%
Én csak azért élek még itt, mert külföldre dolgozok.
2023. aug. 25. 07:06
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

“ Megy ez a nagy kritizálás meg semmi se jó, meg "élhetetlen ország" de mégis itt van a többség.”

Meg tudom érvelni, hogy miért magyarellenes aki beletörődik az itteni mételybe. Mi a rossz abban, ha valaki egy békés, elfogadó, prosperáló országot akar hazájának, anélkül hogy elköltözne?

Plusz sokan annyira rossz helyzetben vannak, hogy nincs lehetőségük kiköltözni. Ők nyilván mérgesebbek és hangosabbak lesznek.

2023. aug. 25. 07:10
 9/17 anonim ***** válasza:
97%
2, igazad van, irigyek vagyunk nyugatra. Látjuk, hogy ott mennyire máshogy élnek az emberek, mennyivel másabb egy nyugati társadalom, egy nyugati munkahely, egy nyugati fizetés és megélhetés. Irigyek vagyunk, mert itthon ezt egyszerűen nem tudja senki sem megvalósitani és, aki ilyen körülmények közt akar élni, annak sajnos el kell hagynia a szülőföldjét. Irigységből egy jobb élet irányába.
2023. aug. 25. 07:26
 10/17 anonim ***** válasza:
70%
Én leléptem 6 éve, én már példálózhatok hogy mennyivel jobb?
2023. aug. 25. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!