Akik nyugattal példáloznak, miért itt élnek?
Megy ez a nagy kritizálás meg semmi se jó, meg "élhetetlen ország" de mégis itt van a többség.
Aki ütőképes az nem panaszkodik hanem cselekszik.
Sokan évek óta előadják hogy külföldre költöznek aztán mai napig itt vannak....
Nem tudnak elmenni.
Nincs egy piacképes szakmájuk, nem beszélnek nyelvet, és nincs ismerettségi körük sem, aki betenné őket valahová dolgozni külföldön.
Így tehát beszélnek arról, hogy milyen jó Nyugat, de nekik nem opció.
Akkor lenne az, ha tennének érte, hogy kijussanak oda...
Talán, mert van benne valami.
Nem feltétlen kellene balkáni színvonalú gondolkodás, az már elég lenne...
Miért, aki itt él, annak nincs joga normális élethez?
Putlerral kellene példálózni, aki sokak mellett most nyírta ki az egyik haverját, Prigozsint?
Én már idősebb vagyok, nem megyek sehova, megoldom az életem, bármi is lesz itt, akik meg élvezik a posta bezárásokat, vasútvonal megszüntetéseket, döglődő egészségügyet, sok hónapos várólistákat, egyre drágább élelmiszereket, benzin árakat, árfolyamot, azoknak sok boldogságot ehhez, nyalják csak továbbra is orbán v.lagát, remélem megint a fideszre szavaztok, legyen még pár jachtjuk 🤣!
“ Megy ez a nagy kritizálás meg semmi se jó, meg "élhetetlen ország" de mégis itt van a többség.”
Meg tudom érvelni, hogy miért magyarellenes aki beletörődik az itteni mételybe. Mi a rossz abban, ha valaki egy békés, elfogadó, prosperáló országot akar hazájának, anélkül hogy elköltözne?
Plusz sokan annyira rossz helyzetben vannak, hogy nincs lehetőségük kiköltözni. Ők nyilván mérgesebbek és hangosabbak lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!