Miért kell Nyugat ellen agitálnia a Fidesznek ilyen átlátszó hazugsággal? A megszédített nyáj pedig bambán követ? Miért csodálkoznak hogy utálják őket szinte az egész EU-ban...?
20. Jó hogy nem a betűmintát kifogásolod és a szín összhangot... :(
Nem ezek nagyon alaposan összeállított szerkesztők által készített gratuláló levelek. Képbe ágyazva grafikázva stb.
De te is láttad, csak valamibe bele kell kötnöd.
Ha azt mondanám hogy Magyarország is így gratulál más országoknak külföldi nemzeti ünnepeken?
#19. "Így még gázabb hogy pont ő a kultúráért felelős a kormányban.. :D"
Ismét: hűha. Fogalmad sincs, hogy kik a kormány tagjai. Ellenben nem is az én dolgom, hogy fölhomályosítsalak, részemről abszolút megfelelő, hogy ilyen szépen lefoglalod magad és ha így néz ki ma az ellenzék, akkor hála a jó égnek semmilyen veszélyt nem jelentetek az ország működésére. :)
"Csak egy logikai felvetés ha a szövetséges országok nem gratuláltak volna nemzeti ünnep alkalmában diplomácia nyelvén elvárható és megfelelő formában, akkor abból tudod mekkora diplomáciai sértés és bonyodalom lett volna?"
LOL, szerintem meg fogalmad sincs, hogy mi, hogy működik diplomáciai körökben, elég felesleges a saját képzelgésedre felfuttatni komplett gondolatmeneteket, de felőlem aztán úgy kombinálsz baromságokat, ahogy akarsz. :D
"És egyébként ez nem Hoppál véleménye kérdése, hanem jóindulat és tisztesség kérdése egy politikustól mindegy milyen oldali."
Nem védeni akarom. Ha ez tényleg annyi, hogy rákereshetett volna, csak elmulasztotta vagy nem találta (pedig csak a szemét szúrta ki), akkor ezt elcseszte és hülye volt. Ha pedig direkt tett úgy, mintha nem kaptunk volna az említett országoktól köszöntéseket, hogy hergeljen vele, a méginkább visszatetsző. Nem tudjuk azonban, hogy hogy történt. Simán lehet, hogy arra gondolt, amit én írtam fentebb (azaz diplomáciai szinten hivatalos köszöntéseket és nem Facebook-posztokat kell alatta érteni). Ez sem derül ki. Ettől te még nevezheted hazugnak minden további nélkül, csak ne kezeld úgy, hogy ez tényeken alapul. Ennyit próbálok veled megértetni, nem többet. Bár azt hiszem, egy ketrecbe zárt majommal már nagyobb sikereket értem volna el. :D
22# "Ha azt mondanám hogy Magyarország is így gratulál más országoknak külföldi nemzeti ünnepeken?"
Hát elég gáz lett ez a fajta megnyilvánulás...
#22. "Ha azt mondanám hogy Magyarország is így gratulál más országoknak külföldi nemzeti ünnepeken?"
Ilyet csak akkor mondj, ha tényleg tudod! És ez alatt nem azt értem, hogy meg tudod nézni a Facebookon. Az ilyen köszöntéseket vélhetően a két ország külügyminisztériuma intézi egymás közt, és nem vagyok benne biztos, hogy a folyamat minden eleme nyilvános.
Mondjuk ez egy egyértelmű sértés a velünk szövetséges országok felé Orbántól a diplomácia nyelvén: Orbán sem Szlovákiába, sem Lengyelországba nem küldött meghívót a nemzeti ünnepre
Jó példa hogy amit súlyosan elmulasztott Orbán megtenni azon felülemelkedve mégis megtette a gratulációt a lengyel fél.
25. Megtaláltam az idei köszöntését a magyar párizsi nagykövetség facebook oldalának nemzeti ünnep alkalmából:
Institut Liszt Paris / Liszt Intézet Párizs
július 14.
·
Défilé du 14 juillet depuis notre toit. Joyeuse fête nationale à nos chers amis français ! 🇫🇷✨
Látom azért a fidesznyikek diplomáciában elég " alul-öltözöttek".
Nem csoda mióta Szijjártó Péter a külügyér maga is egy mezítlábas diplomata futó(bolond) :D
16. a hivatalos, diplomáciai és nemzetközi szintű köszöntéseket (gyengébbek kedvéért: a Facebook-posztok nem tartoznak ide),
27. Nem küldeni meghívót valamire nem sértés.
#28. "maga is egy mezítlábas diplomata futó(bolond) :D"
Sas József forog a sírjában, olyan üdítő ez a DK-s humor. :)
Hogy az állításod mi akart lenni, azt pedig szerintem már te magad sem tudod, annyira az átütő humorra koncentráltál. :DD
29.Hupsz örülök hogy jól szórakozol, de sajnos a fele sem annyira vicces, amit elkövet Orbán. Inkább olyan tragikomikus, mint a Kádár végnapjai.
Azt azért megkérdezem, hogy hogyan lehet DK-s a humorom jelentsen ez a szemedben bármi böszmeséget is, ha utálom Gyurcsányt?
Konzervativizmus itt, über fidesznyik Gulyás kommunizmus ott! 1:0.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!