Annyira átlátszo a Fidesz politikája,hogy gyomrom forog töle még most is Putyint védik.Miért nem kuldenek fegyvert?
Figyelt kérdés
Talán azért mert Oroszországnak és Putyinnak uzennek ezzel,hogy ök bizony nem oltattnak ki Orosz életett,csak jo lenne ha felébredne a kormány és rájönne,hogy háboru van és kifogják ontani a kkárpátaljaijak életét2022. márc. 1. 06:07
1/18 anonim válasza:
Te meg túlléphetnél már azon, hogy fidesz, vagy nem fidesz. Nem kell oda semmit küldeni, pláne fegyvert, mert SEMMI KÖZÜNK HOZZÁ.
2/18 anonim válasza:
Mert Ukrajna el fog bukni, ez csak idő kérdése, küldhetnek nekik akármennyi fegyvert. Felesleges beavatkozni egy olyan háborúba ahol a kimenetel egyértelmű.
3/18 Humor Herold válasza:
Azon egyszerű okból nem küldünk fegyvert mert egyszerűen nincs! A járvány során fény derült arra hogy az egészségügy milyen állapotban volt, van. Most pedig háború során fény derül arra is, hogy a hadiiparunk a béka s.gge alatt van!
4/18 A kérdező kommentje:
27 tagországbol lasssan 26 támogatja akkor ezek szerint mind a 26 ország rosszul cselekszik és megint magyarország cselekszik jol?hadjuk már
2022. márc. 1. 06:16
5/18 anonim válasza:
Nekem attól forog a gyomrom, hogy libbantként képtelen vagy felmérni az ukrán előzményeket amellyek a háborúhoz vezettek.
6/18 anonim válasza:
5# Csak ne hasonlítsuk már össze a retorziókat, az emberéleteket követelő haborúval...
8/18 anonim válasza:
Elkerülhető lett volna? -igen.
Akkor mi is a bajod? 🙂
9/18 A kérdező kommentje:
Így van ahogy az 5ös irja,emeberéletekröl van szo,káárpátaljai magyarok akiknek fegyverre lenne szukséguk,ez olyan mint ha itt élnének amicsik kitörne egy háboru magyarországon veszélyben lenne az amcsik élete és nem kuldenének fegyvert:ezt eltudjátok képzelni?erösen kétlem
2022. márc. 1. 06:27
10/18 anonim válasza:
Én azon az elven vagyok hogy amint átlépi a Magyar határt az a szállítmány kárpátalján, jogos katonai célpontá vállik. Ha ettől akarják megvédeni kárpátalját, hogy esetleg 1 bombázás lwgyen ott, akkor megértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!