Karácsony miért magyarázkodik mindig ilyen átlátszóan, miközben mindig lelepleződik?
2023. aug. 7. 16:02
1/7 anonim válasza:
Én meg téged hogy hogy erőlködsz.
2/7 anonim válasza:
506 millió forint és ezen vergődtökxdddddddddd A kormányotok kampány időszakon KÍVÜL költ MILLIÁRDOKAT ellenzéki politikusok lejáratására. Nem mondom, hogy Karácsony ügye nem rossz, csak vannak ennél jóval nagyobb problémák amik az egész országot érintik...
3/7 anonim válasza:
Ha 2010-ben, a fidesz hatalomrakerülésekor azt mondta volna nekem valaki, hogy ez oda fog vezetni, hogy embereknek az lesz a munkájuk, hogy a gyakorin terjesszék az ellenzéket lejárató hazug propagandát azt mondtam volna, hogy alufóliasapkás bolond. Furcsa hely lett a világ.
4/7 anonim válasza:
Karácsony az új Gyurcsány, önkormányzati választások jönnek
nemsokára - meszelni ahogy csak tudjátok. Az anyagi elvonásokat
csüngőhasú intézi. Istenem de szánalmas ez a fideszes troll banda.
5/7 anonim válasza:
Tavaly a választások előtt Orbán 400 MILLIÁRDot, nem milliót, hanem MILLIÁRDOT költött kampányra és szórt szét. Az miért nem probléma a megafonnak?
6/7 anonim válasza:
Te kérdező!
Ez lenne az új "Városház botrány"? Mert annál végül beégett a lakájmédia.
A végén még bírósági ítélet is lett belőle, hogy sunyi hamisítás és hazudozás ment a kormánypárt részéről.
7/7 anonim válasza:
Szokásos nembotrány. A fidesz felfúj egy hazugságot. Nemsokára mindenki elfelejti és megyünk tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!