Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Manapság lenne igény egy...

Manapság lenne igény egy 2018-as Vona Gábor féle Jobbikra?

Figyelt kérdés

Olyan rossz, hogy csak a nemzetellenes, migráns simogató, lmbtq szivárványban úszó balos pártok, és a korrupciótól dagadó "jobbos" fidesz közül lehet választani.

Ott van még harmadik utas Mi Hazánk is. Véleményem szerint túl radikális nézeteik vannak.

Egy normális jobbközép, esetleg centrista pártra lenne igény?

2023. aug. 23. 12:42
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
23 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
MZP hasonló vonalat képvisel, de idő lesz mire a saját pártját felépíti.
2023. aug. 23. 12:47
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Számomra Vona volt a legszimpatikusabb és hitelesebb politikus az utóbbi időben. Ha indulna, elmennék szavazni.
2023. aug. 23. 12:47
 3/8 anonim ***** válasza:
24%

" Vona volt a legszimpatikusabb és hitelesebb politikus az utóbbi időben"

Ha a hitelességet az jelenti, hogy minél többször váltasz ideologóiát egy évtizeden belül akkor tuti ő volt a leghitelesebb.

2023. aug. 23. 12:51
 4/8 anonim ***** válasza:
57%
MZP pártja jó, fogjon össze Jakabbal és egyikük legyen PM a másik meg külügyes…
2023. aug. 23. 12:52
 5/8 anonim ***** válasza:
85%

"Ha a hitelességet az jelenti, hogy minél többször váltasz ideologóiát egy évtizeden belül akkor tuti ő volt a leghitelesebb."

Ez orbánra is igaz...

2023. aug. 23. 12:58
 6/8 anonim ***** válasza:
82%
MZP pont egy ilyen jobbközép, centrista pártot szeretne összehozni.
2023. aug. 23. 13:06
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Te a már konszolidálódott, néppártosodott Jobbikra gondolsz?

A mostani Jobbik ahhoz képest nem változott semmit, csak már nem Vona a pártvezér.

Ha lenne rá igény, akkor a múlt évben az összefogás nyerte volna a választásokat.

Bár lehet hogy van rá igény, csak gondolkodásra képes agy nincs megfelelő számban, amelyik a szittya önérzet elé hajlandó helyezni a célt.

2023. aug. 23. 13:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Mi a baj azzal, ha valaki vált? Én is sok dologban meggyőzhető vagyok ész érvekkel, vagy valami újabb tudás, információ révén. Miért ne jöhetne rá az Ember Élete során, hogy az amit eddig mondott, hitt, az megdőlni látszik. Szerintem ez egy jobb tulajdonság, mint bigottként, vakon hiszünk valamiben. Tévedni nem baj, de kitartani a tévedésünk mellett büszkességből és makacsságból, szerintem rosszabb.
2023. aug. 23. 15:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!