Fideszesek! Ha ennyire rossz az EU, miért nem lépünk ki?
Figyelt kérdés
Minden fideszes szidja az Uniót, akkor miért vagyunk még a részei?
Én amúgy megnéznék egy post-EU Magyarországot.
2023. aug. 22. 21:21
1/13 anonim válasza:
Mert ha valami rosszul működik, akkor meg kell próbálni javítani első körben.
2/13 A kérdező kommentje:
Sicc!
2023. aug. 22. 21:26
3/13 anonim válasza:
Ritka értelmes gyerek az 1. válszoló.🤣🤣🤣
4/13 A kérdező kommentje:
Úgy látom bannolták.
2023. aug. 22. 21:36
5/13 anonim válasza:
1, jó de mennyi ideig? 13 éve próbálja Orbán megváltoztatni, nem veszi észre, hogy nem megy?
6/13 anonim válasza:
#1 Hát hogyne, Lagzi Lajcsi is csak kicsit megjavította a felsővezetékeket, gondolom Orbán is így szeretné megjavítani az EU-s pénzcsapokat.
7/13 anonim válasza:
Nem annyira rossz, csak Orbánêk állnak hozzájuk rosszul, lehetne elérni egy két dolgot de úgy nem hogy állandóan nyilvánosan szidják az eu vezetését.
8/13 anonim válasza:
Én támogatom, hogy kezdjék meg a kilépést vagy írjanak ki szavazást. Ha kilépünk akkor az eu még előtte támogatásokkal elszívja a képzett mubkaerőt (engem is szerencsére), ha maradunk, akkor az meg egy nagy pofon a fidesznek és biztosan veszítene rengeteg szavazót.
Szóval win-win szituáció.
9/13 anonim válasza:
Hámmer kő a manika, mer az nekünk jár, hogy aztán a "Határon innen, és túl"-iaknál landoljon, hogy fel tudjanak húzni maguknak egy 212. templomot.
10/13 A kérdező kommentje:
Vagy azt mondaná a komplett EU, hogy egye meg a magyar, amit főzótt, külföldön élő magyaroknak coki haza lenne, innen meg senkit nem engednének be EU-s országokba. Teljes joggal tehetnék ezt, mert a magyar társadalom egyelőre asszisztál az Orbán-rendszer rombolásáihoz otthon és külföldön is csinálnak.
2023. aug. 22. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!