A legtöbb magyar főleg a Fideszesek miért gondolják azt, hogy Magyarország még mindig jobb mint a világátlag, holott baromi rossz itt az élet?
A húgom kiköltözött a párjával Németországba a választások után. Tehát már 3-4 hónapja kint élnek, a választások után szűk 1 hónapra rá már kint voltak, azonnal találtak állást mindketten, dolgoznak, kényelmes a lakhatásuk (voltam már ott náluk és láttam), és köszönik szépen elégedettek mindennel.
Már ennyi idő alatt megkerestek annyi pénzt, hogy vettek egy használt autót, meg elmentek nyaralni Tanzániába, Afrikába. (Ennyit a hanyatló "összeomló" Németországról :D magyar melósok nem így élnek, hogy 3 hónap munka után autó és luxusnyaralás, úgy hogy lakbért is fizetnek)
És hát először ők is Zanzibárba mentek, az egy nagyon felkapott exotikus üdülőhely lett, de átmentek a kontinentális Afrikába is, Dar es-Salaam-ba. Sőt utaztak még beljebb is az országba. És állítólag nincs az a szegénység amit a TV-ben látott a magyar proli. Ott is vannak üzleti negyedek, felhőkarcolók, miegymás. Az emberek sokkal boldogabban élnek, a magyarok búval baxottan ülnek a metrón, villamoson, buszon, vonaton. Általános a letargia, a gondterheltség, alkoholizmus, depresszió, gyógyszerfüggőség, csak hogy elviseljék a mindennapokat és a kilátástalanságot. Ez Afrikában egyáltalán nincs, mindenhol csak mosolyognak az emberek állítólag.
Akkor mi most mi van? Magyarország már lassan a világ egyik legélhetetlenebb országa. Szar a fizu, magasak az árak, rossz a társadalom, a közhangulat, az EÜ és oktatás már nincs messze az Afrikai szinttől. Mindezt a nagy leépülést a Fidesz 12 éve produkálta nagyrészt... De jó nekünk, nem?
Őszintén!
Mi tart vissza, hogy Te is menj és élj ott!?
Az átlagot nagyon lehúzzák az afrikai, ázsiai és dél amerikai országok, szóval igen, a világátlag felett vagyunk 😉
De gondolom te is csak egy ilyen kis 20 éves momentumos szipus belpesti proli vagy aki ujsagkihordasbol el es mocskos orban miatt nem tudsz feljebb lépni
Én sima érettségivel 12 éve kezdtem el vasat gyűjteni, majd hagyatékot felvásárolni, majd ingatlannal üzletelni (értsd, a nulláról indultam, kapcsolatok nélkül), tavaly nettó 37 milliót kerestem... ami a Fidesz hibája, mert ha a zártkert nem lenne a földtörvény hatálya alatt meglett volna a 100 milla tisztán! Szóval ez a legjobb hely a világon, én mégis boldogan, de nyomorban élek, mert csak havi nettó 3 millát keresek :)
31/F
Azért szerintem egy Fekete-Afrikához ne hasonlítsuk magunkat, hogy Kongó, Szudán, Kenya, Nigéria csak úgy pang a pénzben. Ahha, persze...
De ettől függetlenül, a propaganda jól működik, tolják is belerendesen a milliárdokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!