Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mire fordítanád a tűzijátékra...

Mire fordítanád a tűzijátékra elköltött pénzt?

Figyelt kérdés
Vészhelyzeti tüzijáték.

2023. aug. 21. 19:24
1 2 3 4
 11/36 Kroms ***** válasza:
24%

Neked nyilván nem kellenek, mert így bármit mondhatsz bizonyítás nélkül...

Kinek/hova "jön vissza"? Én egyetlen fillért nem láttam az egészből, de cserébe legalább egész este zaj és tömeg volt errefelé a tűzijátékot nézni jövők miatt. Te pontosan mennyit kaptál a bevételből?

2023. aug. 21. 21:26
 12/36 anonim ***** válasza:
18%
Állítólag konkrétan a tűzijáték 1.4milliárd volt, a teljes ünnepi költség 10 milliárd körül. Tehát attól is függ, hogy melyik összegről beszélünk, de alapvetően befektetném és a hozamot fordítanám magamra, családomra.
2023. aug. 21. 23:09
 13/36 anonim ***** válasza:
64%
Óvodások átműtésére és szivárványpropagandára. Mi másra?? Ha nem tetszik a fidesz, akkor egy migráncsfssszopó vagyok. Ennyi. El se dönthetem ember... ne hagyj már gondolkodni.
2023. aug. 22. 00:02
 14/36 anonim ***** válasza:
54%
Ja, és fegyverekre is költenék. Mert igye HÁBORÚPÁRTI is vagyok 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
2023. aug. 22. 00:06
 15/36 anonim ***** válasza:
75%
Az opciókból jól látszik, hogy a kérdező szegény a nagyságrendekkel sincs tisztában. Az egészségügyben ez néhány napi pénz, nulla látszata lenne, ha meg béremelésre fordítanánk, mindenki kapna max. egy ezrest...nem havonta, hanem egyszer. Nem lehetne, hogy most már arra is fordítunk, hogy ezt a demagóg tűzijáték-ellenes hülyeséget befejezzük? Ehhez még pénz se kellene.
2023. aug. 22. 08:47
 16/36 anonim ***** válasza:
64%

Száz és ezermilliárdok folynak el feleslegesen.

Nem ezt a tételt kell lehúzni először a listáról...

Ez csak a szokásos agyatlan demagógia.

2023. aug. 22. 09:47
 17/36 anonim ***** válasza:
69%
#16 Akkor hajrá! Húzd le az ezermilliárdos tételt.
2023. aug. 22. 10:10
 18/36 anonim ***** válasza:
89%

Semmire, engem egy évben egyszer, egy tüzijáték Budapesten nem zavar a tüzijáték (úgy sem, hogy nem szoktam kimenni).

Az inkább zavar, hogy most már minden kis városka csinál több millióból. Nálunk is volt, Budapest mellett lakunk 10 km-re. Totál fölösleges, aki tüzijátékot akar nézni, úgyis bemegy a pestire.

2023. aug. 22. 11:26
 19/36 anonim ***** válasza:
59%
Adócsökkentésre, mert felháborító, hogy mekkora különbség van a bruttó és nettó bér közt... És akkor még a boltban is 27%-ot kell fizetni
2023. aug. 22. 13:17
 20/36 anonim ***** válasza:
63%
Az utakat, járdákat újitanám fel. Április óta kétszer ment ki a bokám a modern járdák miatt. Az 2x8 hét pihi..
2023. aug. 22. 16:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!