A török elnök talán megszálloként jött magyarországra, hogy a testőreivel magyarokat veret meg a nemzetiünnepen ?
bármilyen más esetben, ha bemutatsz valakinek, akkor legyél rá felkészülve, hogy pofán leszel vágva. de valamiért egyesek úgy gondolják, hogy ha politikusnak mutatnak be, akkor nem kell ilyentől tartaniuk.
ez szerintem vicces. vagy szomorú. még nem döntöttem el.
Én a TEK helyében szarrá vertem volna Erdogan janicsárjait
Menjen haza ott verekedjenek
Menjenek a qwa anyukba, vigyék Orbánt is magukkal!
En is olvastam. Elég durva.
Vajon megölték volna a törökök ha nem lépnek közbe a rendőrök?
Tényleg meg lehet ezt tenni Magyarországon, hogy külföldi testőrök megverjenek, megöljenek egy magyart mutogatásért?
Oke, otthon megteheti, gondolom ott nem is mutogat senki. De itt nem otthon van. Mégis mi lett volna ebből?
Beteszi ide egy idegen a lábát és bármit megtehet?
Távolítsák el onnan a mutogatót, oke. Ne mutogasson, de ez felháborító, hogy mit megengedtek maguknak.
Menjen haza a pics.ba és ott markolássza a haverjait a lába között.
És még “menekíteni” kell!? És még akkor sem állnak le , mikor felfegyverzett magyar rendőrök állnak közéjük?! Az agyam eldobom! Mi a f.szt képzelnek ezek magukról?!
Ha nem mennek oda? szétverik? Megölik? Akkor mi lenne? Puszi-puszi köszönjük hogy eljöttetek vendegségbe , jövőre ugyan itt, a sebesulteket majd ellatjuk a hallottakat eltemetjuk?!
Mi a franc van itt?!
"Vajon megölték volna a törökök ha nem lépnek közbe a rendőrök?"
Úgy illene, vagy minimum levágni a kezeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!