A NER öntudatára ébred?
Ahogy azt a Pesty László is mondotta volt
a NER kb féltucat emberből áll.
nyílván van még pár tucat ember akik közel vannaka mézesbödönhöz, de rengeteg fideszes csinovnyik van akik szintén akarnaka potya millliárdokból amit az adófizetöktöl lopnak el.
Na ők már több mint 1 évtizede arra várnak hogy ők is megtolasodhassanak, és türelmetlenek.
Az ilyen kleptokrata rendszerek legtöbbször belülről omlanak össze.
Most hogy EU pénz nem jön egyre kevesebb pénzt lehet ellopni, és egyre több fidesz csinovnyik áll sorban várja a koncot.
Na akiknek nem jut azok elkezdenek elégedetlenkedni
Ezt láthattuk Pesty László beszédeiben is éppen!
Fogyimogyi fideszesek hogy kiabálnak, hogy nekik mindegy ki lopja el a pénzt. :D
Végülis csak életetek munkájának az egyharmadát adjátok neki ti tuskók. :D
16
És ezzel még is mit kezdjek? Ettől az ellenzék olyan programokkal áll elő, amire az ország többsége elégedetten csettint? Mert ha nem, addig kenhetjük a hajunkra, hogy a NER-nek vannak kritikusai. Bár elolvastam a Matolcsy féle kritikát alaposan, és az sem volt akkora horderejű,mint ahogy azt sokan beállították. Az is ilyen szempontból egy nagy hitegetés volt.
Az ellenzéknem van programja
Orbánnak mia prógramja?
2014 óta aza programja.... "folytatjuk"
Ez program?
Orbán nem kormányoz, nincs programja, semmi stratégiája, ő csak folyamatosan választási kapmpányt tart, hitegeti, butitja a szavazóit, és csaka hatalom megtartása a célja
Miközben egyre szarabbul éálünk mindannyian
Persze Orbán és slepje nem, mert ők gazdagodnak a lopott közpénzeknek köszönhetően!
18
Én tudjam? Nekem a tények kézzel foghatóbbak, mint a találgatások. Ha igaz lenne amit ezzel kapcsolatban egyesek állítanak már 2013 óta, akkor a fidesznek vagy 7 éve darabokra kellett volna esnie. Ez nem történt meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!