Orbánnak nem sikerült jól ez a poloskázós beszéde?

#2. "Meglepő, de ez sok fideszesnél is túl ment minden határon. És pártatlanok is írták, hogy ezek után ők is elkezdtek a Tisza felé húzni."
#4. "Hát ha azt vesszük, hogy újabb szavazókat hozott a Tiszának, akkor tényleg jól sikerült. :)"
Igen, persze, hogyne. Tiszás mesék felnőtteknek. :DD

#8. Jaja, a fideszesek élnek álomvilágban, nem a tiszakárosultak, akik online ugyan már nagyon erősek, de nem mernek elindulni egy időközi választáson sem, annyira már nem fontos bontani a rendszert. :D És akkor azt már hadd ne írjam le újra, hogy MP röviddel ezelőttig fideszesebb volt, mint én, ma meg már ő a nagy megváltótok, ez annyira kib.szottul abszurd, hogy nem lehet mást, mint röhögni rajtatok. :) Meg ezen az álmodozásotokon, amikor leírjátok ide a vágyaitokat, hogy OV beszéde most a saját szavazóit taszítja a tiszaszektához, hát persze kisfiam. :D
"Nem kell elhinned"
Köszönöm, természetesen én sem gondoltam úgy, hogy ehhez a véleménybuborékban leledző tiszások engedélye kéne. :D
"mert semmilyen hatással nincs a valós eseményekre a fideszesek illúzióvilága"
Amúgy tényleg illúzióban voltam...automatikusan azt feltételeztem ugyanis, hogy a tiszás rendezvény a Hősök terén lesz. De aztán durván szembejött a valóság, hogy az olykor százezres nagyságrendűnek hazudott esemény helyett az Andrássynak egy szakaszára gyűlt össze 10-15 ezer ember. Ezek a valós események, kedves tiszás barátom!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!