El tud jutni oda a kormány, hogy nem csak a kettős állampolgárságuakat, hanem minket poloskákat is kitilt az országból?

Bangóné nem az ország miniszterelnökeként poloskázott le engem.
Nagy különbség, hogy egy hatalom nélküli, putri politikusról beszélünk, vagy egy olyanról, akinek módjában áll megfosztani engem az állampolgárságomtól, a politikai véleményem miatt.
Ráadásul Bangóné, azóta eltűnt a politikából, a miniszterelnök, még ma is a posztján van, de, ha követi Bangónét, akkor visszavonom.
Szóval, a kérdésem, továbbra is adott, kitilthat az országból, a politikai véleményem miatt?

Hát, életemben elöször, én is egyet értek.
Ha kitiltanak Magyarországról a politikai véleményem miatt és kapok érte egy másik országban letelepedési engedélyt -még szavazni sem akarnék-... simán megérné.

Kitilt?
"A mai ünnepi összesereglés után jön a húsvéti nagytakarítás: átteleltek a poloskák. (...) Túl régóta vannak itt, túl sok mindent éltek túl"
Mivel szerinte már így is túl sokat éltünk, szerinted bajlódni akar a kitiltással?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!