A NER öntudatára ébred?
19
Aha, és akkor miért nem találtam sehol, amiben valódi, részleteibe menő alternatív megoldásokról olvasok felőlük? Ilyet csak a régi Jobbiknál olvastam, ameddig nem hülyültek meg.
22
Akkor már értem, hogy Németországban miért szálltak rá az AfD-re.
24, én viszont nem értem, hogy mi köze van az AfD-nek a NER-hez és Magyarországhoz.
Mi élünk a NER-ben.
25
Annyi, hogy a németeknél is azokat a pártokat nyomják el, akik kezdenek erősödni, ahogy a NER esetében is írtad.
rossz a hasonlat, a német példa magyar megfelelője az amit a fidesz a jobbikkal csinált
a korábbi hsz-ok arról beszélnek, hogy a fideszen belül hogy és miért akadályozzák meg, hogy valaki kiemelkedjen
28
Badarság. A Jobbik saját magát számolta fel. Pedig lett volna sanszuk, amikor választania kellett a tagságnak Toroczkai és Schneider között. Ha akkor Toroczkai nyer, a Jobbik tényező marad. De mivel Schneider nyert, ezért tömegesen hagyta ott a tagság a pártot és a szavazóik is. Ehhez egyáltalán nem kellett a Fidesz. Ők csak hátradőltek és egy kávé mellett nézték, ahogy a Jobbik felszámolja saját magát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!