Nem értem, miért kell annyit rugózni a "liberális" szón... Nyilván nem azt jelenti, amit az itthoni balosok gondolnak, de a legtöbben így (is) utalnak rájuk, tehát elég egyértelmű, hogy róluk van szó és nem a valódi liberalizmus követőiről. Ennyi erővel szinte minden egyes politikai képződmény elnevezésébe bele lehetne kötni, mert a legtöbbet abszolút nem jellemzi az, aminek hívja magát.
2023. aug. 19. 17:05
12/31 anonim válasza:
Ezek szerint a kérdés azokra vonatkozik, akik nem a kormánypártok hívei, másképpen ellenzékiek.
Ilyen emberek nagyon sokan vannak, és nagyon sokfélék. Ezt a sok ember csak azért, mert nem azt gondolják a nagy ember rezsimjéről mint én hazaárulónak, antimagyarnak nevezni, az finoman szólva is faragatlanság.
2023. aug. 19. 17:13
13/31 Kroms válasza:
Nyilván nem. A kérdés a balosokra vonatkozik, őket hívják (saját maguk is) itthon libsiknek. Nem minden ellenzéki tartozik ebbe a csoportba, még ha egyszerűbb is lehet általánosítani.
2023. aug. 19. 17:45
14/31 anonim válasza:
#13: A baloldaliak közül nem mindenki liberális, ahogy fordítva sem. Én például liberális vagyok, de nem baloldali. Ez nem kötözködés, de ha azt se tudjuk kinek szól a kijelentés, akkor nehéz rá érdemben reagálni. Bár talán nem is lényeg, az ilyen kérdés úgyis csak sárdobálásra jó, nem pedig értelmes kommunikációra.
2023. aug. 19. 17:56
15/31 anonim válasza:
Úgy tűnik, hogy minden áron kategorizálni akarod az embereket. Már kezd teljes zűrzavar létrejönni.
Most az derült ki, hogy a balosok és a libsik ugyanazok. Na de akkor kik ezek? Ezt tisztázni kéne, mert - ezekről szól a kérdező kérdése.
Másrészt azt sem árt tudni, hogy igazából a "baloldali" és "liberális" nem azonos fogalmak.
Muszáj kategóriákba sorolni az embereket? Muszáj ezeket a kategóriákat minősíteni?
Ha ragaszkodunk ehhez, akkor tisztázni kell, hogy kik tartoznak az éppen minősített kategóriába!
2023. aug. 19. 17:56
16/31 anonim válasza:
Talán ennyi elég ahhoz, hogy kiderüljön, hogy ez a kérdés úgy marhaság, ahogy van.
2023. aug. 19. 18:08
17/31 anonim válasza:
A szélsőséges liberálisok akárhol is élnek a világon, az emberiség megnyomorítói.
2023. aug. 19. 19:07
18/31 anonim válasza:
17 Ellentétben ugye a két másik direktívával, a kommunizmussal és a fasizmussal. Ahol ezek egyike áll fenn, ott móka és kacagás az élet. Ja, a teokráciákról nem is beszélve. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!