Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez mennyire gáz? 444.hu/202...

Ez mennyire gáz? 444.hu/2023/07/06/orban-szovaltasa-hadhazyval-mint-egy-szore t-hullato-rossz-videki-roka

Figyelt kérdés

Orbán nem túl magabiztos ha a tényekre kel reagálni.

Fideszesek, nem égő hogy ő a füreretek?

Egy ilyen törpeputyin aki csak akkor nagyarcú ha előre megírt dumát előre lerendezett helyszinen kell lenyomnia.

Sírjunk vagy nevessünk hogy ez a elmebeteg törpe a miniszeterenök nálunk?

#pirulás #hazaáruló #Orbán #nevetséges Orbám
2023. júl. 6. 09:53
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
2023. júl. 6. 09:55
 2/18 anonim ***** válasza:
8%
Szerintem Hadházy a siralmas, még a saját unokatestvére (MZP) is őrültnek nevezte.
2023. júl. 6. 09:57
 3/18 anonim ***** válasza:
64%
Nem bírtam végig nézni, nagyon kínos!
2023. júl. 6. 09:58
 4/18 anonim ***** válasza:
66%
magyarországon próbáltuk milyen lenne a demokrácia, de kiderült a többségnek nem fontos, egy orbánféle illiberális autokrácia teljesen megfelelő. ez van. a teljesen értelmezhetetlen ellenzéki blob sem segít rajtunk.
2023. júl. 6. 10:01
 5/18 anonim ***** válasza:
76%

A miniszterelnök sértegeti a magyarokat.

Az ilyen miniszterelnök egy tróger szarházi.

2023. júl. 6. 10:07
 6/18 anonim ***** válasza:
72%
Igazi falusi kocsmai stilus, és ez képvisel titeket szerte a vilagban, nem csoda mindenki utalja a magyarokat.
2023. júl. 6. 10:07
 7/18 anonim ***** válasza:
6%
Két politikus van, akit ha tehetném végighúznék az aszfalton, a Jakab és a Hadházy. Két degenerált, valóban sunyi, szarházi ember. Vergődnek, fröcsög a nyáluk, miközben több tíz milliót tesznek zsebre évente.
2023. júl. 6. 10:15
 8/18 anonim ***** válasza:
82%

A propaganda egyik alapvetése, hogy az ellenfeledet minél inkább sértő, lealacsonyító módon nevezed meg, ennek már szélsőséges esete, amikor az ellenség (vagy a zsidók, a cigányok a II. VH előtt, alatt) az mint féreg, tetű, démon, élősködő, ork, vérszívó, büdösbogár jelenik meg. Tehát már emberi mivoltát sem ismered el.

Két ország fegyveres konfliktusában ez valamennyire érthető.

Itt viszont egy képviselő kérdezi a miniszterelnököt (más országokban ez utóbbiak vásárolni járnak, elérhetők, nincs olyan, hogy csak a kiválasztott udvari sajtósnak nyilatkoznak, sőt, golyóálló mellény nélkül be mernek menni egy óvodába). Ez azért nem egy fegyveres élet-halál harc.

Vagy kettejük közül valamelyik talán így érzékeli? És ezért engedi meg magának a másik fél dehumanizálását? Ennyire félne? Ennyire sarokban érzi magát?

2023. júl. 6. 10:27
 9/18 anonim ***** válasza:
79%
Nem tudom, mivel érdemeltük ki, hogy az ország legnagyobb, és egyébként egészen vérlázítóan visszataszító stílusú maffiózója vezesse az országot.
2023. júl. 6. 10:33
 10/18 anonim ***** válasza:
8%

Orbán Viktornak ismét tökéletesen igaza van.

Itt Szekszárdon én magam is ismerem az egykori állatorvos "urat", csak megerősíteni tudom miniszterelnök Urat!

Hadházyt itt Szekszárdon úgy utálják, mint a szőrét hullató sunyi rókát, aki tyúkot lop állandóan...

2023. júl. 6. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!