Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszes propaganda csak az...

A fideszes propaganda csak az alacsony intelligenciával rendelkezőkre veszélyes?

Figyelt kérdés

Nem akarom fényezni magam, de szerintem nem vagyok agyilag zokni.

Eddig teljesen ellenzéki voltam. Unalomból elkezdtem a lakájmédiát, és radikális oldalakat is követni (M1, vadhajtások, origó, oroszhírek stb.)

Mellette néztem az euronews, telex, hvg tartalmait is.

Az lett az eredménye, hogy eléggé utálom az alábbi dolgokat: LMBTQ, WOKE, bevándorlók, cigányok, amerika, ukránok, dobrev+gyurcsány/egész bal oldal stb.

Emellett ezeket is elitélem: fideszes korrupció+NER+agymosás, oroszok

Összeségében nem lettem fideszes, de az ellenzékből is sikerült kiábrándulnom.

Most vagy hülye vagyok, és hatott az agymosás, vagy pedig ilyen hatékony a propaganda.

2023. aug. 17. 19:39
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
EZ csak akkor igaz, ha az illető a karrierjét félti, azt hiszed, hogy pl. Novák Katalin buta? Dehogy, néhány éve még környezetvédelmi kérdésekben tárgyalt a civilekkel és intelligens nőnek látszott. DE A KARRIER AZ ELSŐ ÉS PERSZE A PÉNZ!
2023. aug. 19. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!