Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszes propaganda csak az...

A fideszes propaganda csak az alacsony intelligenciával rendelkezőkre veszélyes?

Figyelt kérdés

Nem akarom fényezni magam, de szerintem nem vagyok agyilag zokni.

Eddig teljesen ellenzéki voltam. Unalomból elkezdtem a lakájmédiát, és radikális oldalakat is követni (M1, vadhajtások, origó, oroszhírek stb.)

Mellette néztem az euronews, telex, hvg tartalmait is.

Az lett az eredménye, hogy eléggé utálom az alábbi dolgokat: LMBTQ, WOKE, bevándorlók, cigányok, amerika, ukránok, dobrev+gyurcsány/egész bal oldal stb.

Emellett ezeket is elitélem: fideszes korrupció+NER+agymosás, oroszok

Összeségében nem lettem fideszes, de az ellenzékből is sikerült kiábrándulnom.

Most vagy hülye vagyok, és hatott az agymosás, vagy pedig ilyen hatékony a propaganda.

2023. aug. 17. 19:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Kicsit buta vagy, bocsi!
2023. aug. 17. 21:10
 12/21 anonim ***** válasza:
63%
Az LMBTQ-t meg a woke nyomulást nem nehéz utálni, egyáltalán nem kell hozzá fideszes propaganda. Elég megnézni, hogy mit képviselnek (fehér rasszizmus és gyermekmegrontás). Ha ehhez valakinek propaganda kell, hogy utálja, azzal tényleg nincs valami rendben. Nyugi, normális vagy.
2023. aug. 17. 21:15
 13/21 anonim ***** válasza:

Mondja ezt a falu LMBTQ embere.🤣🤣

2023. aug. 17. 21:17
 14/21 anonim ***** válasza:
92%

21:15

Ti meg azt hiszitek hogy ti fideszesek valami kiválasztott vérvonalból valók vagytok valami “aranyvérű” csoport, más mint pl mi libsik meg sárvérűek

2023. aug. 17. 21:25
 15/21 anonim ***** válasza:
Ezek náci szemléletre mutatnak, Hitler mondta, hogy a németek a felsőbbrendűek! És a magyarok alulról a negyedikek, az utolsó a szlávok, cigók és a zsidók.
2023. aug. 17. 23:03
 16/21 anonim ***** válasza:

15: forrás?

Mert ilyet én sehol nem olvastam.

2023. aug. 18. 02:23
 17/21 anonim ***** válasza:
Az ember sorsa az, hogy szembenézzen önmagával. Bármennyire is retteg ettől, nem kerülheti el. Sajnos van egy réteg aki megpróbál istent játszani, elfolytja magát és szembe megy a természettel.
2023. aug. 18. 04:58
 18/21 anonim ***** válasza:
Buta vagy, bár én zsidózást cigányozást nem magyon látok ezeken a lapokon
2023. aug. 18. 06:42
 19/21 anonim ***** válasza:
Hitlerről van egy egész sorozat a tv-ben, ott a beszédeitől a hadjáratokig mindenről szó van.
2023. aug. 18. 23:15
 20/21 anonim ***** válasza:
Bármilyen propaganda, (nem csak Fideszes) csak az alacsony intelligenciájú emberekre hat. Viszont magáról az adott témáról, mindenkinek lehet véleménye és a propagandától függetlenül érthet vele egyet egy intelligens ember is.
2023. aug. 18. 23:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!