Aki rendel/étterembe/kifőzdéből eszik, az tulajdonképpen nem szegény?
Olvastam olyan társadalomkritikai cikkeket, amik azt feszegetik, hogy rengeteg pénzt kidob az ember készételekre Pizza a CBA-ba ahol még olcsóbb is, de sokkal drágább mintha te készíted el. Az emberek állandóan rendelnek kaját, kifőzdébe, étterembe esznek 10x-es áron. Megy a hedonizmus ezerrel, mert lusták vagyunk és nem akarunk dolgozni az étel elkészítésével és eközben ekézzük a kormányt, holott régen nem is éltünk ilyen szinten. Én is ezt tapasztaltam, szerinted?
Még a '70-'90-es években a szüleim a piacról kerítették be a jó minőségű és olcsó húst, tojást, savanyút, burgonyát és mindent otthon kszítettünk el. Aztán ma ott tartunk, hogy az ember készen a kifőzdében vásárol jóval drágábban vagy rendel a futártól vagy tízszeres áron és eközben azt hazudjuk magunkat, hogy rosszabbul élünk persze ki tehet róla?
"Mondom CBA-ba hatoséig akciós volt"
500 fT-ért maximum egy 400-450 g-os túrót kapsz a CBA-ban, még a kamu hatósági akciósan is!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!