Az igaz, hogy az MSZP idején sokkal nagyobb volt a munkanélküliség, és a Fidesz alatt sokkal több munkahely lett?
Statisztika ide vagy oda, én mindenesetre a Fidesz alatt lettem először munkanélküli 11 éve, 23 év közalkalmazotti állás után, leépítés miatt. Azóta többször voltam munkanélküli, pedig IT-ben dolgozom, csak hát a korom, de ez már nem a Fidesz hibája. (Mondjuk, azóta a többszörösét keresem a közalkalmazotti béremnek, így még hálás is lehetnék nekik, de nem vagyok.)
#17: én inkább olyanokat láttam, akik innen költöztek Írországba szoftverfejlesztőként. Nem hiszem, hogy kevesebb fizetésért...
#22: "A komcsi időkben az is elég volt, hogy félrészegen bementél a melóba, azt aláírtad a jelenlétit, a lényeg, hogy ott voltál ezáltal nem voltál munkakerülő,stb. Nulla teljesítményt nyújtva, de ez ma már nem járja így."
Nem, nem volt elég, szerintem nem éltél még akkor, és benyaltad a propagandát.
Dolgoztam már a "komcsi időkben is", volt olyan, amit írsz, de NEM EZ VOLT az általános. Ilyenkor hazaküldték az illetőt és szabadságot írtak neki (apám művezető volt, mesélt ilyen esetet), a "nulla teljesítmény" nem reális, a lakhelyem mellett lévő szénbánya millió tonna szenet termelt, ez nem nevezhető nulla teljesítménynek, sok mai nagy munkavállalónak leszállna a töke attól a melótól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!