Miért van az, hogy pár éve még az volt a baj, hogy nincs munka, munkanélküliség van. Most meg az a baja a magyaroknak, hogy túl sok a munkahely?
Túl sok munkahelyet sikerült teremtenie a Fidesz-nek, így már van lehetőség többet túlórázni is? Ez a baj?
Régebben a munkanélküliség miatt rinyáltak, meg hogy csak Budapesten van munka. Most meg... annyi gyár települt a keleti megyékbe is, annyi munkalehetőség lenne mindenhol, most már meg csak az a baja a magyarnak, hogy hát nem akar dolgozni. Szerintetek ez normális? Létezik nálunk hálátlanabb nemzet?
Milyen túl sok munkahelyeket sikerült teremteni? Te mi a francról beszélsz? Vannak vidékek továbbra is, ahol alig van munkahely. Statisztika egyedül a közmunka miatt javult, de az se megoldás.
Meg minőségi munkahelyek teremtésére kellene törekedni, nem biorobot munkahelyekre. Az összeszerelőgyárak biorobot munkahelyek csak, ott úgyse fognak annyit fizetni neked, hogy megélj, mert akkor a gyárnak már nem éri meg gyártani.
Túlórázás meg nem függ össze a munkahelyek számával. Ennyire nem értesz a témához, akkor ne akarj okoskodni.
És ezt ráadásul úgy mondom, hogy képzettséget nem igénylő munkákat csináltam és békés megyei vagyok, ahol a pesti paraszt szerint nincs munka. Voltam pl kőművesnél segédmunkás, élelmiszeripari betanított egy húsüzemben.
Voltam segédmunkás sírkövesnél, karbantartó egy idősek otthonában, voltam sofőr egyszendvicspanelező cégnél. És bárhonnan eljöttem azonnal találtam másik munkát és mint mondtam nincs hatvannégy diplomám.
Ezeknél a cégeknél már kétezer óta akkora emberhiány van, hogy a falat kaparják. Milyen munkahelyet teremtett a fidesz? Lófaxt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!