"Kicsit alakítottak a fogalmakon... És átsorolták a Gazdaságilag nem aktívak csoportjába, aki lényegében idény munkát végzett"
Mégis a Fidesz alatt a jóval kevesebb a gazdaságilag nem aktív. Jelenleg kb. 2,3 millió gazdaságilag nem aktív van, 2009-ben ez 3,3 millió volt.
2023. aug. 14. 23:42
12/23 anonim válasza:
Tény hogy a munkanélküli statisztika javult
Az is tény hogy a közmunka az kb rabszolga sors
Az is tény hogy nagyon sok ember elment nyugatra egy jobb élet reményében
2023. aug. 14. 23:49
13/23 anonim válasza:
Igaz. Az MSZP idején diplomásan több száz helyre kellett benyújtani elektronikusan az önéletrajzom, mire 1-2 helyről jött csak elutasítás. Hónapokig nem lehetett munkát találni. Ma ez pár nap alatt megy
2023. aug. 14. 23:56
14/23 anonim válasza:
Lehet itt vergődni gyerekek, de az igazság az, hogy a Fidesz alatt százszor hamarabb lehet munkát találni és többen is dolgoznak.
Ennyi.
2023. aug. 15. 09:37
15/23 anonim válasza:
Sőt jobbak a fizetések is, meg többet érnek most, mint akkor.
2023. aug. 15. 09:50
16/23 anonim válasza:
A kormanypropagandan fellelkesulve, gondoltam haza koltozom Irorszagbol.
El kezdtem allast keresni.
Konyvelo vagyok vagyok itt irorszagban, havi 5900 euro (brutto)
magyarorszagon hasonlo poziciokban 800 ezer Ft bruttot kinaltak (2000 eur)
Maradtam Irorszagban
2023. aug. 15. 10:02
17/23 anonim válasza:
Költözz haza Írországból, dolgozz itthon IT-területen és még többet kapsz mint odakint. Meggondolandó.
2023. aug. 15. 10:06
18/23 anonim válasza:
1) konyvelo vagyok, nem ertek az IT-hoz
2) kizart, hogy otthon magasabb bert kapnak az IT szakemberek, mint irorszagban
3) az ir adorendszer kedvezobb, mint a magyar
2023. aug. 15. 10:36
19/23 anonim válasza:
Hazugság, a Fidesz csak trükköz a statisztikával, valójában nagyobb a munkanélküliség.
2023. aug. 15. 17:21
20/23 anonim válasza:
Fura, ez hogy azt mondják, hogy nincs munkanélküliség, mert nálunk közepes településen ahogy meghirdetünk valami elég vacak melót a cégnél, egyből úgy rárepülnek több százan mint a veréb arra a bizonyosra.. Ezek többnyire a leg rosszabb gyári melók, a gyártó sor mellett kell állni 12 napi órában + ki is kell takarítani utána, szóval nem egy álom meló.. Ez is szerintem része a kormány kommunikációjának, hogy azt akarja elhitetni (sikeresen), hogy nincs munkanélküliség és mindenki jól él, a valóság meg többnyire egészen mást mutat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!