Miért mondják azt egyesek hogy Karácsony szétbarmolta a
budapesti közlekedést?
Figyelt kérdés
Most azért mert lettek biciklisávok? Én használom őket, örülök hogy vannak, előtte kocsival jártam arra és dugóban ültem, most elsuhanok az álló kocsik mellett.
5ös: videken éltünk akkor, ott is volt csomó autó, emlékszem még gyerekkoromban hogy szívtam be a Wartburgok kipufogó szagát miközben anyám a jardán tekert a gyalogosokat kerülgetve hogy az IFA ne gázoljon el.
2023. aug. 11. 14:34
12/19 anonim válasza:
Mert ez a dallam jön a kolompból.
Egyeseknek meg nincs saját gondolatuk, hanem arra várnak, hogy készen kapjanak egyet.
Hisztiznek a Lánchíd miatt is, miközben az összes budapesti fideszes választónak ott volt a lehetősége, hogy szavazzon róla.
2023. aug. 11. 15:05
13/19 anonim válasza:
Egyesek azért mondják, mert fideszesek. Ennyi. Mások meg azért, mert tényleg zavarja őket a biciklisáv, de az ilyen autósok ketharmada eleve nem is a városban lakik, hanem csak bejár, de megis nekik áll feljebb. Aztán marad az a maradék keves ember, akik városiak is és autóval is járnak. Na nekik tényleg miért nem jó a tömegközlekedés?
De ha ezektől el is tekintünk, még mindig ott tartunk, hogy évről évre tényszerűen több autó is van az utakon. Szóval Karácsony ide vagy oda, a helyzet természetéből fakadoan arra van ítélve, hogy romoljon. Ami ezen segithetne az pedig a MÁV HÉV hálózata, és a Budapest gyűrű lenne. Mindkettő a kormány hatasköre, de valahogy sosem esik róla szó (na vajon miért nem?).
Lehet, hogy te személy szerint egy pozitív kivétel vagy, de pl. itt, Újpesten a Tél utcában nemzeti sporttá fejlődött, hogy a járdán kerekezik mindenki mindennel, ami emberi meghajtású. A nívót az emeli a csillagok közé, hogy az utcában mind a kettő irányban elvettek arra az utca szélességéből, hogy legyen egy-egy kiépített kerékpársáv és ezek a sávok meg is épültek, rendelkezésre állnak. Olyan igényekkel meg elő se állj az említett lángelmékkel kapcsolatosan, mint a közlekedési rendszabályok ismerete vagy hasonló. Ha csak kerékpárutak lennének - és teljesen felszámolnák az autóknak eddig fenntartott lehetőségeket, - akkor megtalálnák azt az egyetlen üzemmódot az agyonképzettek, amely szabálytalan, mert ennyit tudnak együtt!
2023. aug. 11. 18:58
17/19 anonim válasza:
Szerintem ciki (tömeg)közlekedésként emlegetni egy olyan "szolgáltatást", amellyel 16 km-t 80-90 perc alatt lehet leküzdeni. Az ember az utazási idejének 80 %-át szobrozással tölti, - annyira link a menetrend, annyira nem az igényeknek megfelelően van szervezve a menetrend. Ezt képviseli az embered! A káoszt, a pusztítást, a hülyeség finanszírozását, a linkséget, az elvtelen magyarázkodást és/vagy hazudozást, mellébeszélést.
2023. aug. 11. 19:04
18/19 anonim válasza:
"Szerintem ciki (tömeg)közlekedésként emlegetni egy olyan "szolgáltatást", amellyel 16 km-t 80-90 perc alatt lehet leküzdeni."
Ez melyik útvonal tessék mondani?
2023. aug. 11. 23:01
19/19 anonim válasza:
Ezeket nyugat és Észak európában használják. Nézz szét
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!