Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mondják azt egyesek...

Miért mondják azt egyesek hogy Karácsony szétbarmolta a budapesti közlekedést?

Figyelt kérdés
Most azért mert lettek biciklisávok? Én használom őket, örülök hogy vannak, előtte kocsival jártam arra és dugóban ültem, most elsuhanok az álló kocsik mellett.

2023. aug. 11. 14:02
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
5ös: videken éltünk akkor, ott is volt csomó autó, emlékszem még gyerekkoromban hogy szívtam be a Wartburgok kipufogó szagát miközben anyám a jardán tekert a gyalogosokat kerülgetve hogy az IFA ne gázoljon el.
2023. aug. 11. 14:34
 12/19 anonim ***** válasza:
75%

Mert ez a dallam jön a kolompból.

Egyeseknek meg nincs saját gondolatuk, hanem arra várnak, hogy készen kapjanak egyet.

Hisztiznek a Lánchíd miatt is, miközben az összes budapesti fideszes választónak ott volt a lehetősége, hogy szavazzon róla.

2023. aug. 11. 15:05
 13/19 anonim ***** válasza:
74%

Egyesek azért mondják, mert fideszesek. Ennyi. Mások meg azért, mert tényleg zavarja őket a biciklisáv, de az ilyen autósok ketharmada eleve nem is a városban lakik, hanem csak bejár, de megis nekik áll feljebb. Aztán marad az a maradék keves ember, akik városiak is és autóval is járnak. Na nekik tényleg miért nem jó a tömegközlekedés?

De ha ezektől el is tekintünk, még mindig ott tartunk, hogy évről évre tényszerűen több autó is van az utakon. Szóval Karácsony ide vagy oda, a helyzet természetéből fakadoan arra van ítélve, hogy romoljon. Ami ezen segithetne az pedig a MÁV HÉV hálózata, és a Budapest gyűrű lenne. Mindkettő a kormány hatasköre, de valahogy sosem esik róla szó (na vajon miért nem?).

2023. aug. 11. 15:13
 14/19 anonim ***** válasza:
44%

gyerekkel:

[link]

Bevasarlas:

[link]

Nem kell mindenhova auto

2023. aug. 11. 16:10
 15/19 anonim ***** válasza:
29%

14#

Nem Indiában vagy Kínában vagyunk.

2023. aug. 11. 17:08
 16/19 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy te személy szerint egy pozitív kivétel vagy, de pl. itt, Újpesten a Tél utcában nemzeti sporttá fejlődött, hogy a járdán kerekezik mindenki mindennel, ami emberi meghajtású. A nívót az emeli a csillagok közé, hogy az utcában mind a kettő irányban elvettek arra az utca szélességéből, hogy legyen egy-egy kiépített kerékpársáv és ezek a sávok meg is épültek, rendelkezésre állnak. Olyan igényekkel meg elő se állj az említett lángelmékkel kapcsolatosan, mint a közlekedési rendszabályok ismerete vagy hasonló. Ha csak kerékpárutak lennének - és teljesen felszámolnák az autóknak eddig fenntartott lehetőségeket, - akkor megtalálnák azt az egyetlen üzemmódot az agyonképzettek, amely szabálytalan, mert ennyit tudnak együtt!
2023. aug. 11. 18:58
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ciki (tömeg)közlekedésként emlegetni egy olyan "szolgáltatást", amellyel 16 km-t 80-90 perc alatt lehet leküzdeni. Az ember az utazási idejének 80 %-át szobrozással tölti, - annyira link a menetrend, annyira nem az igényeknek megfelelően van szervezve a menetrend. Ezt képviseli az embered! A káoszt, a pusztítást, a hülyeség finanszírozását, a linkséget, az elvtelen magyarázkodást és/vagy hazudozást, mellébeszélést.
2023. aug. 11. 19:04
 18/19 anonim ***** válasza:

"Szerintem ciki (tömeg)közlekedésként emlegetni egy olyan "szolgáltatást", amellyel 16 km-t 80-90 perc alatt lehet leküzdeni."

Ez melyik útvonal tessék mondani?

2023. aug. 11. 23:01
 19/19 anonim ***** válasza:

Ezeket nyugat és Észak európában használják. Nézz szét

2023. aug. 13. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!