Miért mondják azt egyesek hogy Karácsony szétbarmolta a budapesti közlekedést?
Azért, mert szétbarmolta.
Pár napja a mentősök is panaszkodtak miatta.
Egyoldalúan autóellenes egy gyerekkori traumát vetít ki a politikájára.
Holott a buszsávok,biciklisávok nincsenek kihasználva.
Tarlós sem volt sokkal jobb, de legalább nem annyira egyoldalúan a bicikliseket támogatta.
Meg, legalább mérnökember volt.
Arról pont ma olvastam reggel hogy 3 méter széles, tökéletesen elférnek.
De ha szar kocsival járni Pesten (tényleg az) akkor miért nem ülnek át inkább buszra/biciklire az emberek? Mikor külföldön dolgoztam egy rövid ideig azt tapasztaltam hogy a nagy városokban euro6 alatti autóval be sem lehet hajtani a városba és a belvárosba csak az ott lakók, itt még mindenhová lehet menni.
2#
Külföldön erősebb a zöld lobbi és az a tiltás, csak dízelre vonatkozik.De, azért, mert csaltak a gyártók.Euro 6-tól meg nem csaltak,mások a mérések.
Benzinessel a legtöbb helyen gond nélkül közlekedhetsz.
Szerencsére, Magyarországon nincs még ilyen elmebetegség.
K.G csak próbálja majmolni.
Mellesleg, nem szar kocsival menni, még mindig ezerszer jobb, mint mással.
5.
Megváltoztak az igények.
Karton tejet, ásványvizet próbálj biciklivel vinni.
Ha akkor meg tudtátok oldani biciklisáv nélkül akkor most mi a tökömnek kell a fél útpályát elvenni az autók elől ?
Azért a tisztánlátás érdekében fogalmazzunk pontosan.
Nem egyesek, hanem buta fideszesek! Mert közülük se mondják ezt az okosabbak. És hogy ők miért mondják? Elképzelni sem tudod? Ezt kell mondaniuk, különben nem lennének buta fideszesek.
Megjegyzés: itt a "buta" nem leszólás, nem minősítés, mindössze a tények ismertetése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!