A magyarokat lenézik nyugaton, mikor lépünk ki az EU-ból?
Lehet itt álszenteskedni de a magyarokat lenézik kulturált helyeken.
Egy alja népnek tartanak minket, nem kell elhinni a színjátékot.
Leginkább azért néznek le mert úgy van Orbán hatalmon hogy tudva tudott h szétlopja az országot és mostmár csak jobban se élünk mégis megszavazzuk mint a degeneráltak felülve a messziről jól látható hazugságoknak.
Őszintén ki is érdemeltük ezt a lenézést. Teljesen jogos. A franciáknál 10ed ennyinél már ég Párizs.
4, én ahol tudok, fellépek Orbán ellen magyarként is, a lehetőségemhez mérten. Még otthon voltam jártam tüncikézni, külföldön, meg lépten-nyomon hangoztatom, hogy én nem vagyok ő.
Nekem erre futtja önerőből, de kikérem magamnak, hogy bárki is ezzel a kultúrálatlan vadbarommal azonositson.
Ha kilépsz az EU-ból akkor is egy csöves gusztustalan magyar vagy, csak még jobban fogsz szopni.
Az hogy ez a megitélés, nem csak úgy jött, tettél érte Te is!
7, qva sokan vagyunk, akik tudatosan próbáltunk teljesen elkülönülni ettől a rendszertől:
-nem fizetünk adót
-más országban dolgozunk
-nem otthon vásárlunk, max a legszükségesebbet
-nem szavazunk rá
-próbáljuk felhivni a figyelmet arra, hogy nem jó, ami történik
ennél többet egyénileg nem lehet tenni. Én semennyire nem érzem felelősnek magam Orbán miatt.
9 Teljesen igazad van. Egyénileg ennél nem lehet többet tenni. Éppen ezért mondom h kollektív a felelősség és nem csak a tiéd. Ha szerveznődne valamilyen komolyan vehető ellenállás én csatlakoznék hozzá, de egyénileg én se tudok többet tenni.
Az hogy miért ilyen a magyar nép, miért tűr mindent a szociológusok dolga megfejteni ezért az okába nem mennék bele, de a felelősség szerintem mindenképp megáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!