Miért hergelik az itthon élő magyarokat a Nyugaton élő magyarok a kint fizetéseikkel? Miért keltik a feszültséget?
"Én csak röhögök rajtuk. Itthon is többet keresek, mint ők külföldön, és nem vagyok senki kutyája, lába kapcája, mint ők ott, ahol vannak. Itthonról dolgozom, számítógépen, nem a belemet dolgozom ki mint takarító, vagy mosogató."
Mert szerinted aki külföldön dolgozik az csak takarító vagy mosogató lehet? Mi is itthonról dolgozunk, saját szakmánkban, csak egy jobban működő országban.
Én egyáltalán nem tapasztaltam olyan hergelést amit a kérdező írt. Talán azért mert az én ismeretségi köreimben nem szokás egymás pénztárcájában kutakodni.
Semmi közöm nincs más havi keresetéhez és senkinek semmi köze az én fizetésemhez. Aki mégis a havi bevételemre kíváncsi vagy irigy, azt tapintatlannak tartom, mert bunkóság más pénzügyeiben kutakodni.
Semmi baj ezzel.
Csak ha már kint minden szép és jó, vissza kell kérdezni, hogy a fogát megcsináltatni, azt miért jön vissza?!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!