A fesztiválokon teltházak vannak, hol van itt szegénység?
Figyelt kérdés
Ment ez a siránkozás hogy drágák a fesztiválok, érdekes a többség mégis megtudja fizetni.
Mennyi egy napi jegy 40 ezer? Egy normális cipő kerül annyiba.
2023. aug. 11. 01:22
11/18 anonim válasza:
Voltam bajai halászléfőzőn, majdnem mindenki, akivel beszéltem, az külföldi vendégmunkás.
12/18 anonim válasza:
Milyen nyelven kommunikáltatok?
13/18 anonim válasza:
A Szigetre túlnyomórészt nyugat-európai fiatalok jönnek, de sztem utoljára lesznek többségben mivel a jelenlegi árak már nekik is magasak. Márpedig azért jártak ide mert a magyar fesztiválok nekik az orbáni infláció előtt olcsónak számítottak, ennek vége.
14/18 anonim válasza:
8 - "Nem az életszínvonal romlik, hanem az igények nőnek"
Pont ezt ugatták a kommunisták is annak idején, amikor a nyomort kellett(volna) megmagyarázni!
"Nem a zsemle kicsi elvtársak, hanem a pofátok nagy" - mondta Lenin elvtársad!
15/18 anonim válasza:
12, mármint úgy értettem, hogy magyar, aki külföldön dolgozik. Én is Angliában dolgozom.
16/18 anonim válasza:
Vannak keresztény fesztiválok csak szólok és megfizethető áron.Pl Ez Az A Nap Stadion
17/18 anonim válasza:
16-os a keresztény fesztiválok azért olcsók, mert a fidesz kormány az egyházakat vastagon támogatja mert egyházak agymosó munkája megtérül a fidesznek is választásoknál.
18/18 anonim válasza:
Nagy az ország, elférnek benne a gazdagok és a szegények is. Egy fesztiválon nyilván tömeg van, de pár tízezer-százezer ember vesz rajtuk részt, nem 9 és fél millió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!