Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyarok nagy része miért...

A magyarok nagy része miért sír állandóan más nemzetek (cigányok, szlovákok, románok, szerbek) jogaiért ahelyett, hogy a saját fajtáját védené?

Figyelt kérdés
2010. okt. 15. 15:20
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Éppen erről van szó.

Olyan emberek teszik ki az ország nagy részét, akik előbb rágnák le a saját karjukat, csak ne kelljen nekik olyat állítani nyilvánosság előtt, hogy ők többre tartják a magyarságot például a szlovákoknál.

És még utána jönnek azzal, hogy valamilyen rejtélyes okból kifolyólag a magyar nemzet és állam Európában a sor végén kullog energikusságot, összefogást, haladást és tettrekészséget illetően.

Nahát, mik vannak! Nem is tudom miért van ez. Talán azért, mert utáljuk magunkat, és mindenki mást érdemesebbnek tartunk a foggal-körömmel való védelemre, csak éppen magunkat nem? Meglehet, hogy emiatt van...

2010. okt. 15. 16:28
 12/15 A kérdező kommentje:

Olyanok ezek az emberek, mint a leukémia az emberi testben.

A test részei ugyan, mint a példában fehérvérsejtek, csak éppen azzal vannak minden erejükkel elfoglalva, hogy azt a szervezetet támadják/teszik tönkre, amihez végtére is tartoznak.

Már csak azt nem értem, hogy ha a leukémiát betegségnek tartják, akkor ezt a viselkedési módot miért veszik természetesnek sokan.

2010. okt. 15. 16:34
 13/15 anonim ***** válasza:
8%

"vuvuzela válasza:

Mi az, hogy a saját fajtáját? Fajtája az állatoknak, növényeknek stb. van!

Te egy hazaáruló vagy!"

Egyetértek!

2010. okt. 15. 19:25
 14/15 anonim ***** válasza:
Minek, amikor a saját fajtája is elárulja, átveri, kifosztja?
2010. okt. 15. 21:47
 15/15 anonim ***** válasza:
Én Roma vagyok, de a többség Magyar jólelkű ember én legalább is így látom.és ezt nem kéne rossz irányba vinni!
2013. szept. 26. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!