Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elfogadnál egy nyíltan meleg/l...

Elfogadnál egy nyíltan meleg/leszbi vagy biszex miniszterelnököt vagy nem? Miért?

Figyelt kérdés

2023. aug. 10. 17:02
1 2
 11/20 gabor49 ***** válasza:
100%
nem az a lényeg hogy mi a szexualis iranyultsaga
2023. aug. 11. 07:44
 12/20 bazaltkaroly ***** válasza:
100%
#7 Biden azért lett megválasztva, mert egyrészt Trumpban sokan csalódtak, másrészt meg Obama alelnökeként jó munkát végzett. Illetve ahogy a 9-es is írta, nem volt sokkal jobb, ESÉLYES felhozatal.
2023. aug. 11. 08:38
 13/20 anonim ***** válasza:
17%

#12 Biden egy demens idős ember akit nem lett volna szabad már benne tartani a politikában. Azért tették, mert az átlag amerikai teljesen hülye és a reklámok alapján szavaz, meg hogy ő demokrata vagy republikánus.

Pont azért hoztam fel Biden-t, mert ha a hatalom birtokosainak az állna érdekében, akkor bárkit a helyére tehettek volna. Ennyi pénzzel és ilyen hátszéllel, hogy még a halottak is jöttek leszavazni a jelöltjükre, egy kutyát is megszavaztattak volna. Ha nekik az tetszene akkor egy drag queen lenne a következő jelöltjük.

2023. aug. 11. 10:08
 14/20 bazaltkaroly ***** válasza:
36%

#13 Egyébként ezen téren igazad van. Biden nagyon öreg már ehhez. Ha fiatalabb lenne tíz évvel, akkor máshogy alakulnának a dolgok.

"ha a hatalom birtokosainak az állna érdekében, akkor bárkit a helyére tehettek volna"

Hogy kik a hatalom birtokosai, az nézőpont kérdése.

Ha a munkásokat rokkantra dolgoztató, adócsaló bányászatokat nézem, akkor Trumpot támogatják. Illetve Amerika keményen kapitalista ország, ahol a világ legnagyobb cégei uralkodnak, ami viszont határozottan jobboldali világ. Ugyanúgy jobboldali, mint az, hogy a munkásembernek nincs egészségbiztosítás nyújtva alapvetően, illetve táppénzt sem kötelező adni a munkáltatónak.

"halottak is jöttek leszavazni a jelöltjükre"

Ez egy álhír volt : [link]

Egy esetben történt meg, az is Trumpra szavazott: [link]

Illetve olyan eset volt, még az előző előtti választáskor történt meg, hogy egy nő szavazni akart, de nem engedték, mert hivatalosan halottként volt nyilvántartva.

"Ha nekik az tetszene akkor egy drag queen lenne a következő jelöltjük."

Lehet, hogy az a drag queen jobb elnök lenne, mint bárki más eddig. Semmi köze a nemi hovatartozásának a politikai munkásságához. Ezzel az erővel, ha sürgős szívműtéted lenne, de az egyetlen elérhető, ügyes sebész egy drag queen lenne, akkor inkább meghalnál?

2023. aug. 11. 11:03
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

#14 Olvastad te amit belinkeltél?

"The claim that more than half of the 81 million votes for President Joe Biden were cast on behalf of dead people is unfounded.

Thessalia Merivaki, a political scientist at Mississippi State University who studies voter fraud, has told us there’s "zero evidence" that ballots by dead people account for more than a tiny fraction of all votes recorded. . "

Nem azt cáfolták, hogy szavaztak olyanok is akik már halottak, hanem azt, hoyg a FELE lett volna ilyen szavazat. Éppen ebből a cikkből is látszik, hogy ilyen sajnos volt, nem is egy-két esetben. Ha elismerik, hogy "ballots by dead people account for more than a tiny fraction of all votes recorded.", akkor bizony voltak ilyenek.

Nem az az álhír, hogy ilyen megtörtént. Az az álhír, hogy ez 40 milliós volt.

2023. aug. 11. 11:13
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha képes normálisan ellátni a feladatát, nem csal, lop, hazudik. Nem más érdekei szerint irányítja az országát, akkor simán.
2023. aug. 11. 11:22
 17/20 bazaltkaroly ***** válasza:
36%

#15 Igen, ez volt a lényeg.

Elolvastad, amit írtam? Nem állítottam, hogy nem volt, sőt még írtam is egy példát utána.

Azonban szépen kimazsoláztad a számodra fontos részt, de kihagytad a "ballots cast on behalf of dead people are rare, and isolated enough that they wouldn’t change an election’s outcome.". Tehát az az állítás, hogy így lett Biden elnök még így is téves, és mint mutattam, nem csak Bidenre szavaztak halottak.

2023. aug. 11. 11:42
 18/20 anonim ***** válasza:
#17 megint nem figyelsz. Nem írtam, hogy megváltoztatott volna bármit. Azt írtam, hogy neki akkora hátszele volt, hogy még halottak is szavaztak rá.
2023. aug. 11. 16:14
 19/20 bazaltkaroly ***** válasza:
#18 Ez mindkét politikusra igaz volt. De így meg nem értem, hogy jön a témához az egész.
2023. aug. 11. 16:50
 20/20 anonim ***** válasza:

Csak akkor fogadnám el, ha nem keverné úgy bele a politikába, hogy léptem nyomom azt tolná. En is meleg vagyok, de ami most itt folyik.

Még a kovid kezdetekor úgy voltam vele h elindult valami jó, ...de már sok mindenel túlöttünk a célon. Ha nyiltan meleg valaki, akkor nagy hang is társul hozzá sokszor, ami nagyon probokatív. Gyüllölöm.

2023. aug. 16. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!