Ungár Péter azért nem alkalmas miniszterelnöknek, mert a szavaival élve ő fehér, meleg és zsidó?
meg azért mert egy kisboltot se tudna elvezetni, nemhogy egy országot
nézd meg, hogy a finn miniszterelnök csak széttárja a kezét ha tényleg baj van, megérte a fiatalos trendi csajszikára szavazni, valami unalmas dagadt heteró fehér férfi helyett
Miért gondolt a költő?
-Arra, hogy a fehérek, melegek, zsidók nem tudná elvégezni a miniszterelnöki teendőket? Erre nyilván nem gondolt, ez hülyeség lenne.
-Arra, hogy a társadalom nem választana meg egy ilyen embert? A zsidókkal, és pláne a melegekkel kapcsolatban van előítélete a magyar társadalomnak, tehát egy ilyen jelölt hátrányból indul, az igaz. De a fehérekkel szemben meg pont hogy nincsen!
Szóval nem tudom mire gondolt a költő. Ha valakinek van ötlete, ossza meg!
Olcsó kifogás, sok közepesen tehetséges ember állítja, "csak ází nem vagyok első, mert cigán' vagyok!" (és nácirasszista a bíró és a stopper)
Amcsijaink odáig jutottak, hogy "náci sport" a sakk és "náci tantárgy" a matematika, csak mert a feketéknek nem megy olyan jól. A kosárlabda, ahol rájuk vannak szabva a szabályok - az nem rasszista. Akkor sem, ha a 100 legjobb kosarasból 90-95 fekete és a maradék néhány Larry Bird és klónjai.
Látod, a fasiszták pont úgy érvelnek, ahogy a #4-es. Ez egy érvelési hiba, amit azért használnak fel, mert ilyenkor tudják magukat mosdatni, hogy ők már pedig nem is fasiszták.
Persze érvelési hibától ugyanúgy fasiszták maradnak, de legalább azt is tudjuk már, hogy nem okosak.
Látod, megint érvelési hibát követsz el, ami a személyeskedés.
De a kedvedért elárulom, hogy sosem szavaztam se a dk-ra, se az mszp-re, sőt, még a fideszre sem.
Nem írtam semmi olyat, hogy náci lennél, de a szövegértésed ezek alapján neked is ritka szar.
A #4-esről beszéltem, aki ellen pont érvet fogalmaztam meg, még pedig, hogy az ő "érve" valójában érvelési hiba, ami igaz.
Amit előadott az a csúszós lejtő, amit minden értelmes ember felismer, mivel középiskolás tananyag.
De legalább jó tudni, hogy neked is annyi eszed van, mint egy napraforgó magnak. :)
De ha már itt tartunk, akkor reagálhatok neked az #5 válaszodban irtakra:
- Nincs olyan, hogy vérbal. Ha azt állítod, hogy van, akkor bizonyítsd.
- Amire utal, az igaz. Oka van, hogy Szájer is rejtegette a szexuális identitását.
- Én is vidéki vagyok, te szellemileg visszamaradott.
6.
Na igen, a te érvrendszered valóban hibátlan. "Olyat írt, ami nem teszik? Gyorsan lefasisztázom!" - primitív logika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!