Ungár Péter azért nem alkalmas miniszterelnöknek, mert a szavaival élve ő fehér, meleg és zsidó?
Tessék, bizonyíték, hogy nem vagy valami okos. Sosem hívtalak fasisztának, te nagyon okos. :DDD
Az én érvrendszerem így nézett ki:
1. Érvelési hibát követett el, ezért nem igaz, amit állít.
2. Az érvelési hibája alapján felhívom a figyelmet, hogy kik szoktak így és ezzel az érvelési hibával érvelni.
Te vetted most magadra, ami sokat elárul rólad, ahelyett, hogy tanultál volna a hibádból.
11.
Te semmilyen tényszerűséget nem írsz, csak másolgatsz a jó öreg érvelési hibás oldalról, ami egy időben nagyon népszerű volt, mert nem kell vele véleményt formálni, elég csak a többi válaszba belekötni.
érvelési hibára hivatkozni érvként hivatkozni egyébként maga is érvelési hiba
nem is a gyengébbek közül
Ha tévednék, akkor cáfolnád, hogy miért nem igaz, amit állítok.
Ehelyett belekötsz egy oldalba, ahonnan nem másoltam semmit, míg te azt állítod, hogy igen, ami megint rólad mond el sok mindent.
Amit most csinálsz egyébként az megint érvelési hiba, mivel nem azt cáfolod, amit mondok, hanem megpróbálsz egy oldalt vagy engem támadni.
Mellesleg az is hibás elképzelés, hogy a vélemény formálást kerülöm. Én leírtam egy másik kommentben a "véleményem", azért tettem idézőjelbe, mert valójában ott sem véleményt fogalmaztam meg, hanem valós tények alapján mutattam be, hogy miért igaz, amire Ungár utalgat.
Ez simán nem igaz.
Az érv önmagában nem lesz igaz.
Az érv azt jelenti, hogy van egy alap állítás (premissza) és egy bizonyíték (konklúzió).
Az érvelési hiba arra utal, amikor az állítás és a hozzá tartozó bizonyíték kapcsolata hibás. Más szavakkal, a konklúzió nem támasztja a premisszát.
Amiatt de, lehet érvet érvelési hibának hívni. Csak attól még rossz érv marad.
9:
"Amit előadott az a csúszós lejtő, amit minden értelmes ember felismer, mivel középiskolás tananyag."
Nem középiskolás tananyag az érveléstechinika, persze elhiszem, hogy ez itt most jól hangizk.
"Nincs olyan, hogy vérbal. Ha azt állítod, hogy van, akkor bizonyítsd."
Viszont érvelési hiba az állandó "forrás?" visszakérdezgetés meg bizonyíték kérés. Mire hozzak bizonyítékot, amikor mindenki tudja, hogy mit jelent szlengesen az, hogy vérbal? Még te is érted, hogy mire ognodltam debilkém, mert akkor nem háborodnál fel rajta.
"Amire utal, az igaz. Oka van, hogy Szájer is rejtegette a szexuális identitását."
Szájer azért rejtegette, mert családos ember te szerencsétlen. Nem pedig azért, mert nem szavaznának az emberek valakire, aki meleg - Szájer nem is akart soha miniszteerelnök lenni...
"Én is vidéki vagyok, te szellemileg visszamaradott."
Látszik is rajtad. Nem a vidékiség, hanem az utóbbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!