Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz szavazói miért...

A Fidesz szavazói miért imádják a Fideszt?

Figyelt kérdés
Nem látják hogy a Fidesz csak tönkre teszi a gazdaságot, meg Magyarságot de annyira hogy lassan már szégyenkeznünk kell amiatt hogy Magyarok vagyunk.

2023. aug. 10. 16:17
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
49%

#30 Bocs hogy félreértettelek és feltételeztem, hogy több eszed vagy egy itt állandóan kötözködő ballibnél, nem teszem többet.

Mindenre válaszoltam.

Az inforádiónál még a linket is megadtam ahol a neten lehet hallgatni. Mit akarsz még? TE azt hitted csak a budapesti vonzáskörzetben lehet fogni és megismerni, ebből következtettél arra hogy ott lakom.

Tévedsz, mert bárhol meg lehet hallgatni a műsoraikat, csak ismerni kell hol találhatóak meg. Ahogy az is tévedés, hogy otthon hallgathat az ember csak rádiót, mert vezetés közben is lehet a kocsiban. Ahol szintén lehet netről, tehát még az sem kell hogy a vételkörzetében járjon az ember a rádiónak.

Bedobsz random állításokat én meg megmutatom tényadatokkal, hogy nem igaz. Mi jön le neked ebből, hogy biztosan azok az adatok a rosszak amiket mutattam. Véletlenül sem az, hogy amit te hittél azzal van a baj.

Belefutottam ellentmondásba, igen. Abba, hogy leírtam valami teljesen egyértelműt és annak az ellenkezője jött vissza, mintha azt mondtam volna. De nyugodtan nevezzük inkább a valós nevén: hülyeség meg hazugság amivel találkoztam.

2023. aug. 14. 12:02
 32/34 anonim ***** válasza:
74%
Aki a ballib szót használja világos hogy agymosott fideszes 🤡, hiába tanult meg fogalmazni ha nem ért összefüggéseket.
2023. aug. 14. 12:05
 33/34 anonim ***** válasza:
11%
#32 Attól mert neked csípi a szemed, a ballib a pontos leírása annak ami te vagy. És én nem mocskolódok, mint te teszed minden pillanatban.
2023. aug. 14. 12:08
 34/34 bazaltkaroly ***** válasza:
75%

#31 Azt válaszoltad, hogy neten elérhető a rádió, de már többször elmondtam, hogy NEM MINDENKI HASZNÁLJA AZ INTERNETET. Lehet nekünk alap dolog, de van a kisember nem feltétlen kezeli úgy, nem alap eszköze az életének. Neki kényelmesebb, ha elteker egy gombot, és jön az adás, amit a kormány rendesen kihasznál. Te is írtad, hogy "csak ismerni kell hol találhatóak meg", de ezt nem mindenki tudja. Ha lenne frekvencián elérhető, független rádió, akkor lenne "szabályos" az egész.

"Ahogy az is tévedés, hogy otthon hallgathat az ember csak rádiót, mert vezetés közben is lehet a kocsiban."

Az előbb büszkén hajtogattad, hogy én nem figyelek, holott a #23 válaszomban írtam "Igen, de még az alap ember a kocsiban, hagyományos rádión hallgatja az adást. Így egy vonal megszakad felé."

"Bedobsz random állításokat én meg megmutatom tényadatokkal, hogy nem igaz. Mi jön le neked ebből, hogy biztosan azok az adatok a rosszak amiket mutattam. Véletlenül sem az, hogy amit te hittél azzal van a baj."

Elavult, nem releváns adatokat dobsz be. Tudod mi az, hogy RELEVÁNS? Ezzel az erővel bedobhatnám, hogy az adatok szerint, 1968-ban nem szavazott senki a fideszre akkor ezek szerint ott az ellenzék volt az erősebb. Ez nem releváns, mert elavult adat - eltúlozva persze.

"Abba, hogy leírtam valami teljesen egyértelműt és annak az ellenkezője jött vissza, mintha azt mondtam volna. "

Nem volt egyértelmű. Az írtad, hogy mostanában nem azokat nézed mostanában, de nem állítottad, hogy nem is nézted ezelőtt.

Ráadásul már valaki felhozta, hogy az általab említett "független/balos" hírforrások egy része, valójában fideszes.

Ebből is látszik, hogy a te "tényadataid" mennyire megbízhatóak.

2023. aug. 14. 12:28
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!