Aki nem fideszes az szerint ki lenne alkalmas az ország vezetésére?
MZP-ben én már kételkedem, talán ha lett volna saját pártja, és támogatás mögötte, akkor talán. De az tény, hogy kommunikációban nem túl erős, ami nem előny egy miniszterelnöknek.
Foggalmam sincs amúgy, utálom 0rbánt és a fideszt, de tényleg nem tudom kiből lehetne jó miniszterelnök. Talán tényleg Dobrev a megoldás. Pedig nem szimpatikus ő sem különösebben.
#6: A kommunikáción szerintem lehet javítani, vagy legalábbis meg lehet próbálni. Más kivetnivalót pedig nem láttam benne. Az elszántság és a becsület szerintem megvannak. Tulajdonképpen csak higgadtabbnak, megfontoltabbnak és kevésbé bőbeszédűnek kellene lennie, amikor nyilatkozik.
Dobrev politikusként szerintem profibb, de benne sajnos valamiért nem bízom.
Ungár Péter. Okosakat mond, messze esik a fájától.
És Hadházy, aki önfeláldozó.
Akár én is jó lennék, biztosan nem törekednék arra, hogy az egész országot megszerezzem, sőt, a határon túl is terjeszkedjek.
#7: "Olyant kell választani, aki nem hatalomtechniai eszközként akarja használni, hanem az ország értéknövelésére törekszik."
Az a baj, hogy egy ilyet viszont nem választanak meg, illetve nem tartanak meg az emberek. Amikor valaki hatalomtechnikai eszközként használja, az pont ebből kifolyólag szimpatikus lesz az embereknek. Azt persze nem veszik észre, hogy egy illúziót kergetnek. Amikor valaki valódi értéknövelésre játszik, azt az emberek kevésbé értékelik, mert nem annyira lenyűgöző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!