Hogy tudnám jó pénzért eladni a lelkemet a Fidesznek?
Figyelt kérdés
2023. aug. 9. 12:01
1/18 anonim válasza:
Ez mondjuk engem is érdekelne, be akarok épülni.
2/18 anonim válasza:
Nem tudod eladni, ők elrabolják... :)
3/18 anonim válasza:
A Fidesz nem vesz lelkeket esetleg ingyen odaadhatod vagy még te fizethetsz a Fidesznek.
4/18 anonim válasza:
Elöször is meg kellene határozni, mi az, hogy jó pénz, mert, ha forintot vársz tőlük, az elfog inflálódni, úgy, hogy már ma se ér semmit.
6/18 anonim válasza:
7/18 anonim válasza:
A Fidesz nem fizet a lelkekért, ingyen kell nekik. Pénzt itt adnak érte: Budapest V. ker. Szabadság tér 12.
8/18 anonim válasza:
Mi van ott? Lövésem sincs, nem vagyok pesti.
9/18 anonim válasza:
Elkéstél, már nem jönnek az eu-s pénzek. A fideszesek már egymás közt marakodnak a koncon.
10/18 anonim válasza:
#1 én ezen halál komolyan gondolkodtam, de valószínüleg valami titoktartásit biztosan csinálnod kell és rendes ner körbe belépni meg már nemzetbiztonsági ügy. Magyarán lenyomoznának mindent is rólad és ha találnak ellenzéki dolgokat, az igen gyanús lesz.
Én fidelitason filóztam, hogy belépek és majd az indexnek (ez régen volt) küldök dolgokat. Csak túl nagy macera lenne mindent leszedni netről meg ilyenbe időt rakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!