Ha a tanárok megkapják a várva várt fizetésemelést , akkor a Fidesz melldöngetve fröcsögve terjeszti hogy ŐK megemelték a tanárok fizetését?
Hát ha megkapják majd, akkor igen, hiszen megtette. Szerintem sosem kapják meg az emelést
Most ugye az EU-s pénzekre a megszavás pillanatától jár nekünk. Ha nem a tanárok kapnák, akkor másba kerülne. Ez a pénz a mienk, a akormány adja. Ha nem az oktatásba adná akkor másba menne, mint eredetileg szánták
3, így is kell! Addig fejni amíg lehet.
Már év elején kaptak ~25%-os emelést (nettó 207-ről 262-re) aztán most is ugyanígy 50%-ot követelnek😅
Én tanár vagyok, de semmiféle 25%-ot nem kaptam.
Hol kell reklamálni?
#8 Na ja.
Reggel 8-kor elindulnak délután 2-re meg már otthon is vannak. Bent a jó hűvösben tanítanak.
Ráadásul az egész nyárat otthon töltheti úgy hogy kapják érte a fizut.
A téli, tavaszi őszi szünet megint kiesik, otthon pihennek.
Hát mi kéne még nekik?
A csóró építőipari munkások meg napi 10 órát szívnak télen, nyáron az extrém hidegben, meg az extrém forróságban odakint szinte fele annyiért és egy panasz szavuk nincs.
Ráadásul a tanárok még fenyegetőznek is! Hát milyen dolog ez már?
Ez nagyjából olyan mintha az építőipari munkások azzal fenyegetőznének vagy emelnek a gázsin, vagy szépen sorba lerombolnak mindent amit eddig építettek, aztán fekhet mindenki kifele a kutyaólba, vagy ahova akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!