Igaza lehet Mészáros Lőrincnek, hogy őt közszereplőként is megilleti az, hogy a sajtó ne firtassa a nyaralását?
"Mészáros úr a nyári szabadságát tölti, közszereplőként is megilleti őt, hogy a magán- és családi életét tiszteletben tartsák” – közölte a lappal Mészáros Lőrinc tőzsdei cége, az Opus sajtóosztálya.
Mivel nyilvánvalóan közpénzből megy nyaralni, így közüggyé válik a dolog. Más kérdés, hogy én pont lexarom, mit csinál és mennyit költ, mert tudom, hogy ő csak egy eszköz, ami jókor volt jó helyen, ezért jól járt. Százával vannak hozzá hasonló strómanok az országban, ez '45 óta változatlan és megszokott.
A lényeg, hogy nem a rendszerrel van probléma, hanem maga a rendszer a probléma.
Én azt nem tudom ki az aki arra maszturbál hogy mészáros hol nyaral.
Pedig elég sokan lehetnek mert különben a bulvársajtó nem foglalkozna vele.
Szánalmas egy népség ez a magyar.
Ugyanazt mondtuk, csak más szavakkal. Már ha nem azt akarod állítani, hogy egy gázszerelőnek reálisan lehetnek százmilliárdos vállalatai...
"Szánalmas egy népség ez a magyar." - Örülök, hogy beismerted, hogy te nem vagy magyar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!