Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem éreznek szégyen érzetet...

Nem éreznek szégyen érzetet egyes fradi szurkolók? Miért van,az hogy a NER sajtó magyarázza a magyarázhatatlan?

Figyelt kérdés

Történt hogy a fradi kiesett a bálnavadászokkal,pékkekel felálló amatőr csapattól,lélektelen undorító focit nyomatva,szégyent hozva azokra az időkre mikor a fradinak volt reális történelme. Erre egyes szurkolók(tényleg marginális kisebbség,a többség kivételesen normális volt)azt követelik ezek után,hogy zárják ki az ellenfelüket,mert egy nem regisztrált játékost cseréltek be. Ezen emberekben,nem merült fel,hogy ilyen produkció után maximum hallgatni kéne vagy megtapsolni az ellenfelet?

A másik a NER sajtó,mandiner nagyjából korrekt volt,az origo hozta önmagát: “Most kell mindenkinek a fradi mellé állni” Tessék mondani mennyi adót fizessek még nekik? Mennyi bajnoki címet adjon még a karmelita kolostor nekik? Mennyi túlfizetett lélektelen légiós kell még?

2023. júl. 22. 05:45
 1/7 anonim ***** válasza:
37%
Nos, egy lelkes szurkoló valóban nem hagyja cserben a csapatát egy vereség után, én pedig semmiféle "magyarázza a magyarázhatatlan" dolgot nem láttam, egy kínos és váratlan vereség volt, ennyi.
2023. júl. 22. 06:19
 2/7 anonim ***** válasza:
78%
A NER sajtó márcsak ilyen, a buta agymosott emberek meg erre vevők.
2023. júl. 22. 07:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez komoly, hogy óvást akarnak benyújtani? Én nem vagyok kárörvendő a Fradit illetően, de már elkezdtem drukkolni ennek a kis Feröeri csapatnak, hogy jusson minél tovább az európai kupaporondon. Még nagyobb bravúr lenne mint a mikor a luxemburgi Dudelange FC bejutott az Európa Liga főtáblájára.
2023. júl. 22. 07:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem a klub akar,hanem egyes idióta szurkolói óvást benyújtani
2023. júl. 22. 07:23
 5/7 anonim ***** válasza:
81%
Nem idióták azok, hanem valami gazdag tudálékos NER-es kölykök. A többség közt kell keresni azt a kisebbséget. A kisebbség keménymagnak nincs ennyi esze, de legalább józanul van annyi gerince.
2023. júl. 22. 07:30
 6/7 anonim ***** válasza:
35%
Kizárt. Egy kipcsak bátor harcos nem hátrál meg egy gyűszűnyi sikertelenségtől...
2023. júl. 22. 07:36
 7/7 Jégszív ***** válasza:
100%

Szinte KIZÁRT!

„Én tizenkét éves korom óta Fradi-drukker vagyok. Teljesen mindegy, hogy jól játszanak vagy rosszul játszanak, én akkor is nekik drukkolok”

/Bodrogi Gyula/

Az idézet tökéletesen megfogalmazza az agyatlan SZURKOLÓI MENTALITÁST!

A klasszikus Homo sapienstől leginkább az különbözteti meg, hogy nem gondolkodik, csak érez! Eme képessége leginkább INDULATAIBAN törnek felszínre.

Óriási tévedés viszont azt hinni, hogy szurkolói csak egy sportegyesületnek lehet: Bizony lehet egy kiemelt személynek (sztárnak), egy csoportnak, ezen belül akár egy POLITIKAI TÖMÖRÜLÉSNEK is!

A szurkolói kötődést legritkább esetben okozza az érintett ÉRDEME. Elvétve előfordul ugyan a hozzá fűzött ÉRDEK, de leginkább csak egyfajta tömegpszichózis által generált - manipulált! - ÉRZELMI VISZONY.

A szurkolónak minimális a tájékozottsága, ezt a HIT pótolja.

A szurkolói magatartás elképzelhetetlen a csapatszellem nélkül - bár ez jellemzően CSORDASZELLEM. Ebben a tömegben a egyes tag ELVESZÍTI egyéni identitását, erkölcsi felelősség tudatát.

Szélsőséges esetben

- alárendeli akaratát a csorda vezetőjének,

- más közösséget, annak tagjait ELLENSÉGNEK tekinti,

- elzárkózik más vélemény meghallgatásától, főleg, ha azok nehezen felfoghatók!

2023. júl. 22. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!