#8 Tényleg annyira jól jártunk Vadaival, Kunhalmival, Dobrevvel vagy Dúró Dórával?
Meg Varga Jucival, Novák Katival és Rácz Zsófikával?
Katasztrófa mindegyik.
Nőként írom, nem ezen múlik. Szakmaiságnak kéne számítania.
11# Pontosan, Fideszes politikust azért nem írtam mert egy se jutott eszembe. Amúgy én is nő vagyok, a 8# írtam.
Az vezesse az országot aki becsületes és önzetlen, hogy mi van a lába között tök mindegy.
"Az vezesse az országot aki becsületes és önzetlen, hogy mi van a lába között? Tök..."
Na, itt kellett volna abbahagyni. D
Nos a férfiak az emberiség történetének utolsó nagyjából 5.000 évében irányítottak, a patriarchális társadalmak kialakulása óta.
Előtte túlnyomórészt matriarchális társadalmak voltak, ahol a nők irányítottak, és ez az emberiség történetének hajnala óta így van, tehát legalább 35.000 évről beszélünk, ha a homo sapiens sapiens megjelenését nézzük.
Tehát nézhetjük úgy is, hogy a férfiak irányította világ még viszonylag új találmány.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!