A NER hogy tudott gyarapodni a háborús infláció és az EU pénzek megvonása ellenére is?
Amint látjuk idén a korábbiaknál is jóval nagyobb és drágább szuperjachtra futotta a NER-nek a csak nálunk létező rekorder háborús infláció és ugye a gonosz EU pénzmegvonása ellenére is. Mit csináltak ilyen jól a gazdáink?
Idén volt még valami aprópénz "Brüsszeltől".
Tavaly ősszel már sejtette a magyar kormány, hogy szűkös lehet '23, tehát egy kicsit lejjebb adtak a gyerekkori álmaik megvalósításának a tempóján.
Hamarosan jön a tél.
Igazán érdekes majd jövő tavasszal lesz a helyzet.
19-es: lehet hogy unalmas, de szeretném felhívni a becses figyelmed arra az apróságra, hogy az EU mostanában nemigen fog a magyar kormánynak tejelni.
Most majd az adófizetők lesznek úgy "istenigazából" a kasszához szólítva.
Lesz sodrása, abban biztos vagyok 😬
Tudod kedves Kérdező tisztelem a türelmedet.
Nekem nem lenne sem időm, sem kedvem arra, hogy egy galambot megtanítsak sakkozni.😆😆
A tiéd pl ritka ostoba eresztés.
Respekt 👍👍
44
Itt az a gond, hogy a sakktanárnak sincs sokkal több esze.
44
A kérdező fényévekkel köröz le Téged 😃.
Lehet védeni a MiMagyarok mundért, de lassan kínosan kellene már érezned magad a demagóg hazugságaid miatt.
Upps,bocs.
Természetesen a 45-ösnek (10:31) szántam az utolsót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!