Orbán miért az árakat emeli miért nem a béreket mint az Dobrev Klára tenné? Miért jó neki ez a hatalmas infláció?
Figyelt kérdés
2023. aug. 6. 19:33
1/7 anonim válasza:
Minél drágább minden, annál nagyobb az áfa bevétel.
100 forint nettón 27 forint, 200 forint nettón viszont már 54 a nyereség, vagyis az áfa.
Az orbán kormány az áfát tekinti fő bevételi forrásnak,mert azok is fogyasztanak, elköltik a pénzt, akik feketén szerezték. Ezért rekord magasra emelték az áfát.
2/7 A kérdező kommentje:
Értem az áfa miatt csinálták most már világos.
2023. aug. 6. 19:42
3/7 anonim válasza:
Dobrev csak ígér, de nem lesz belőle semmi..ezt is figyelembe kell venni.
4/7 anonim válasza:
Én szombaton és vasárnap 50%-ra emelném az ÁFÁ-t.
5/7 anonim válasza:
Nem Orbán emelteti a boltokban az árakat. De ha igen, vezessétek le nekem, hogy hogyan.
6/7 anonim válasza:
Nyugodj meg Dobrev Klára sem emelné a béreket, a hatalomra kerülne valószínűleg ugyan azt csinálná mint a Fidesz, mert a Dk meg a Fidesz ugyan olyan, csak az a különbség hogy mást hazudnak magukról.
7/7 anonim válasza:
Én nem szeretem a Fideszt, de ígérni bármit lehet. Ő is tud ígérni, csak be nem tartja.
A béreket amúgy nem a Miniszterelnök intézi, hanem a cégek. Max. a minimálbérre van hatása, a többit a piac intézi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!