Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán rokonsági viszonyban...

Orbán rokonsági viszonyban lehet a nagy tudós Oppenheimerrel?

Figyelt kérdés

Most így az Oppenheimer film kapcsán jutott eszembe a hasonlóság. Oppenheimer is olyan nagy széles karimájú kalapot hordott, mint Orbán. Úgy is járt, gesztikulált és ugyanúgy magasról beszélt. Közismert, hogy Orbán család eredetileg Orsós-Oppenheimer volt.

"Orbán Viktor apai nagyapja ekkor magyarosította nevét Orsós-Oppenheimrõl Orbánra." [link]

[link]

[link]

Lehet-e, hogy Orbán Viktor valamilyen családi ágon rokona Oppenheimernek?

2023. aug. 6. 13:53
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
75%
Független média? Ne röhögtesd ki magad. A Kanadai Hírlapot a helyi baloldal pénzeli, Ellenszél pedig annyira független, mint a 444 és 24 ....
2023. aug. 9. 18:35
 12/33 A kérdező kommentje:

De azért hangosak, mert igazuk van. Különben nem mondanák. Tévednék?

Ha hazudnának miért a nagy Oppenheimer nevét említik, miért nem inkább a pejoratív Lakatost pl?

2023. aug. 9. 19:36
 13/33 anonim ***** válasza:
58%
Orbánt már Erdéllyel is összehozták! Sőt a komplett baloldali média ezt hangoztatta, majd a nagy kamut több éves hazugsággyártás után a 444 buktatta le. (Én már előtte utána olvastam)
2023. aug. 9. 20:12
 14/33 anonim ***** válasza:
54%

Fidesz kezdetben nemzeti liberális pártként indult, majd a liberálisok kiválltak. Lásd: Fodor Gábor.

Ekkor kapott Soros-ösztöndíjat Orbán.

2023. aug. 9. 20:37
 15/33 anonim ***** válasza:
Hát az IQ-juk közötti különbség nem erre utal :)
2023. okt. 5. 20:20
 16/33 Kroms ***** válasza:
0%
Oppenheimer egy héber bankárcsalád sarja, akit legfeljebb áltudósnak lehetne mondani. Bizonyíthatóan csak színjátékban vett rész, amikor "feltalálta" az "atombombát". [link]
2023. okt. 17. 16:30
 17/33 anonim ***** válasza:

Azért ugye az leesett, hogy fizikából valószínűleg egy picivel jobb volt nálad :)

Tudom, tudom, a föld meg lapos :)))

2023. okt. 17. 22:16
 18/33 Kroms ***** válasza:
0%

Csak nem ismerted őt személyesen? És vajon miért nincs egyetlen jó minőségű, vágatlan felvétel sem egy "atombomba" robbantásáról? És hogy lehet, hogy hetekkel Hirosima és Nagaszaki "atomozása" után már nyoma sem volt sugárzásnak? Vagy az, hogy 1945 óta senki, sehol nem vetett be egyet még állítólagosan sem, miközben azt állítják, hogy már atombombák százai léteznek világszerte? A könyvet amúgy elolvastad?

2023. okt. 17. 23:14
 19/33 anonim ***** válasza:

#18 Kicsit nézz utánna, sajnos nem ismertem személyesen :), de azt látom, hogy te mekkora hülyeségeket írsz :)

Jah még mielőtt kioktatsz, nekem van némi közöm a fizikához és lerí rólad a képzetlenség.

A buta konteókat meg tartsd meg és iratkozz be egy egyetemre, amennyiben felfesznek :)))

2023. okt. 18. 22:34
 20/33 Kroms ***** válasza:
0%

Szép volt, érved nincs, de a mocskolódás az nagyon megy.

De ha akkora "fizikus" vagy, elárulnád, hogy kísérletezték ki az "atombomba" robbanásához szükséges láncreakció beindításának módját a Manhattan projekt 1939-es kezdetekor, ha az első állítólagos teszt csak 1945-ben történt?

2023. okt. 19. 07:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!