Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem találtátok felháborítónak...

Nem találtátok felháborítónak Karácsony viselkedését a Lánchíd átadásakor?

Figyelt kérdés

Egyrészt ahogy továbbra is a kormányra mutogat, másrészt az, hogy nem derült ki, meghívták-e Tarlós Istvánt is a rendezvényre, pedig ebben az ügyben egyértelműen övé az érdem. Karácsonyé csak annyi, hogy kitiltotta onnan az autósokat, ki tudja milyen elgondolásból.

[link]

2023. aug. 6. 10:22
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
73%

"pedig ebben az ügyben egyértelműen övé az érdem"

Már mért lenne övé az érdem? Budapest 2002-ben jelezte hogy szükségessé vált a híd felújítása, azóta csak halogatva volt. Készült egy tucat terv, de soha nem történt egy kapavágás sem. Karácsony volt az, aki megválasztása után végre csinált is valamit, kiírtak egy pályázatot, majd fel is újították a hidat. Ebben semmi érdeme nincs annak a Tarlósnak, aki a nagy büdös semmit nem kezdett a problémával, csak áttolta a következő főpolginak...

"Egyrészt ahogy továbbra is a kormányra mutogat"

A kormány ajánlt pénzt a híd felújítására, de a hidat már át is adták, a pénzt még mindig nem kapta meg a főváros. Minden joga megvan Karácsonynak ezt számonkérni a kormányon.

"ki tudja milyen elgondolásból"

Olyan elgondolásból, hogy a városlakók, az ott élők dönthették ezt el egy szavazáson, amin minden budapesti elmondhatta a véleményét. Az emberek túlnyomó többségének a Lánchíd autómentessé tétele volt szimpatikusabb, ezért lett ez a forgalmi rend bevezetve. De biztos vagyok benne hogy fordított esetben meg az lenne a fidesz baja, hogy Karácsony a városlakókkal szemben hoz döntéseket. Ez volt a legtisztább megoldás, megkérdezni az ott lakókat.

2023. aug. 6. 13:42
 22/28 anonim ***** válasza:
82%

20: bármit mondasz, Orbán célja, az, hogy megfojtsa Bp-et, mert nem az ő jelöltjére szavazott - de ennek ellenére működik a város

A világgazdaság nem szárnyalt, mégis a világelsők között van a magyar élelmiszer-infláció, a reálbér-csökkenés is csúcson van Európában.

2023. aug. 6. 13:43
 23/28 anonim ***** válasza:
9%

22 Küldött embert Karácsony Amerikába (a mi pénzünkön), a pártja az EU-ba (a mi pénzünkön), 3 perc alatt összekalapozott 500 millió forintot mikroadományokból, és tényleg Orbán miatt nincs klíma a hármas metrón?

A város működik? Mit jelent nektek a működés? Hogy van még benne ház?

2023. aug. 6. 13:46
 24/28 anonim ***** válasza:
82%

23

Pont ugyanúgy működik, ahogy az ország, ahol 1000 mrdos hiányok vannak meg ki tudja hány 10ezer milliárd az államadósság, csak az épp a hasas alkalmatlansága és lopása miatt van, budapest pedig a hasas haragja miatt van ilyen helyzetben és az elvonások miatt :DDD

2023. aug. 6. 14:56
 25/28 anonim ***** válasza:
0%

#15 "A legtöbbet az agglomeráció miatt szívunk, onnan érkezik be annyi autó, hogy azt már nem bírja el Bp. Igen, nekik rossz ez a helyzet, de ez miért fontos Bp-nek? Tudod mennyivel jobb, hogy MI AKIK ITT LAKUNK, kényelmesebben tudunk közlekedni és élni?"

Az agglomerációban élek. Tudod mikor megyek fel kocsival Budapestre a belvárosba?

Amikor KÉNYTELEN vagyok, mert Karácsonyék miatt nem épül meg a Dél-Budai centrumkórház és a családtagjaimat kell keresztbe vinnem a városon kórházba, vizsgálatra, kezelésre. Amikor KÉNYTELEN vagyok, mert nem épült meg Karácsonyék miatt a budai szakasza az M§-nak és másképpen nem jutok el dél-Buda felől északi irányba a családom ott lakó tagjaihoz BUDÁN és nem valahol az agglomerációban.

Most pedig már akkor is be fogok menni kocsival amikor korábban tömgközlekedéssel mentem. Mivel most már 450Ft lesz nekem egy jegy a BKK valamelyik járatára. Ha csak 1-szer át kell szállnom, az már 1800Ft, ráadásul pont Karácsony egyik kollégájának köszönhetően ahol eddig ingyen letehettem a kocsit még a város peremén, ott most már fizetnem kell a parkolásért. Mégis miért menjek be tömegközlekedéssel, ha a dugóban az is lassan jár, gyalogolnom kell, cipelnem a csomagjaimat, ha egyszer ugyanúgy fizetem a parkolást a külvárosban, mint fizetném bent ahol a dolgom van? Hogy még a BKK-t is fizessem?

Amúgy megtennéd, hogy elmagyarázod miképpen is segít a budapesti közlekedésen hogy a belvárosban a korábbi 2 sav helyett most 1 sávon lehet menni autóval? Miképpen segít, hogy 1 híddal kevesebbet lehet használni az átjutáshoz a Dunán?

Ahogy elmagyarázhatnád, hogy mi a főpolgármester feladata, ha nem pont az, hogy megoldja az agglomerációból beutazók közlekedést, hogy az átmenő forgalmat lecsökkentsék elkerülő utakkal vagy éppen megszüntessék az okokat ami miatt be kell menni a belvárosba, át kell utazni rajta, ha ez lehetséges? Mert a kormányzat megtette amit lehetett. A vasút felújítása után megduplázódott azok száma akik a kocsijukat leteszik nálunk a vasútállomáson és inkább tömegközlekedéssel mennek a dolgukra.

2023. aug. 6. 19:54
 26/28 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem akik az agglomerációban laknak egyáltalán nem alapjoguk hogy Budapestet kihasználják autós szempontból sem.

Aki meg gyalog vagy biciklivel és egyéb nem autós módon akar Bp. utcáin haladni az meg nem tud a beözönlő autóktól.

Egyszerűen jóval magasabb terhet kellene kiróni az autósokra és jóval alacsonyabbat a tömegközlekedőkre, hogy lemondjanak erről hogy egy ember egy 5 személyes autóval furikázik Bp.en keresztül kasul. Városhatárban letenni az autót és tömegközlekedés stb.

Bkv áremelés meg a rekord magas Orbán infláció miatt elkerülhetetlen.

Emiatt ne Karigerit hanem Orbán vezért okold, főleg úgy hogy Bp. kivéreztetése megy már évek évtizedek óta mert nem elég fideszes a város és ahol lehet a bevételeit elvonja a Fidesz a fővárosnak.

2023. aug. 6. 20:49
 27/28 anonim ***** válasza:
81%

25: "mert Karácsonyék miatt nem épül meg a Dél-Budai centrumkórház " - ez akkor hazugság, mint a ház.

Kiemelt kormányzati beruházást semmilyen önkormányzat nem tud megakadályozni.

"ahol eddig ingyen letehettem a kocsit még a város peremén, ott most már fizetnem kell a parkolásért." - Kelenföldön 7.40 után gyakorlatilag soha nem volt hely eddig.

"mi a főpolgármester feladata, ha nem pont az, hogy megoldja az agglomerációból beutazók közlekedést," - a MÁV, a Volán, a városon kívüli utak és az agglomerációs települések telekkialakításai nem a főpolgármesterhez tartoznak.

2023. aug. 6. 22:59
 28/28 anonim ***** válasza:
18%
24 a szomorú, hogy ti ebben hisztek is, hogy Geri alkalmas, mindenki más hibás...
2023. aug. 7. 08:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!