Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem ismeri fel a nép a...

Miért nem ismeri fel a nép a döbrögit?

Figyelt kérdés
Nem olvastak vagy nem értették meg a mesék lényegét??

2023. aug. 5. 18:08
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:

40

Feleslegesen írtál, az 5. sor utàn rajöttem hogy bolond lyukból származik.

2023. aug. 13. 13:38
 42/47 Username666 ***** válasza:
#40 csak magadat produkálod itt, nekem magyarország nem a fidesz meg a kommunizmusról szól mint neked, erről beszélek. Viszont ahogy érzékelem neked nincsen magyarország fidesz meg döbrögi nélkül. Nyugaton is vannak hülye emberek akik azt hiszik a kommunizmus olyan jó, de ezeknek én nem dőlök be soha, mert látom mit tett ezzel a nemzettel. Szeretném ha átgondolnád mit írsz ide, mert az, hogy alaptalanul azt mondod rám, hogy nem vagyok magyar mert nem szeretem magyarországot már, nem nagyon esik jól. Pláne ha egy névtelen ember teszi akit nem is ismerek és ő sem ismer engem. Egyébként itt az élő példa ahogyan a magyarokat összeugrasztják a viktorék.
2023. aug. 13. 14:30
 43/47 readymix ***** válasza:
100%
Azért nem ismeri fel, mert erre szocializálódik azaz az alá-fölé rendeltségre, mely felállás eleve a feltétel nélküli elfogadást feltételezi. Ebből adódóan akkor miért is igényelné a tájékoztatást ill. amit kap, azt is fenntartás nélkül beszopja. Ez a "Jenő, azt írja az újság..." a valamikori kabaréjelenetre utalva.
2023. aug. 14. 07:06
 44/47 Kroms ***** válasza:
0%

Látom, te is az a fajta vagy, aki 5 sornál hosszabb szöveget már képtelen elolvasni. Irány vissza a tiktokhoz!

Nem produkálok senkit, válaszoltam arra, amit írtál.

"Viszont ahogy érzékelem neked nincsen magyarország fidesz meg döbrögi nélkül." - Rosszul érzékeled... Jobban gyűlölöm őket, mint te. Pont azért, mert én magyar vagyok, te meg nem.

"alaptalanul azt mondod rám, hogy nem vagyok magyar mert nem szeretem magyarországot" - Most akkor alaptalanul állítom, vagy azért, mert gyakorlatilag te magad tagadod meg a magyarságodat?

"itt az élő példa ahogyan a magyarokat összeugrasztják a viktorék." - Nem, minket az ugrasztott össze, hogy én magyar vagyok, te pedig nyíltan magyargyűlölő.

2023. aug. 15. 13:53
 45/47 Username666 ***** válasza:
#44 nem kell besértődni ennyire, fejezd már be ezt a te nem vagy magyar dumát, mert nem tudom bóknak szánod-e vagy azt hiszed ezzel bosszantani tudsz. Nem a magyarokat gyűlölöm, hanem azokat akik szerint azért nem vagyok magyar mert nem vidéken lapátolok meg kapálok és magyarzászlót lengetek minden délután 4kor miközben 22 ezer decibellel üvölt a himnusz. Fogd fel hogy vannak kevésbé nacionalista emberek akik valamilyen oknál fogva nem szimpatizálnak a jelenlegi kormánnyal. Lehet nyersen fogalmaztam a magyarsággal illetően de szerintem ez nem ér meg egy misét.
2023. aug. 15. 19:33
 46/47 Kroms ***** válasza:
0%
"fejezd már be ezt a te nem vagy magyar dumát, mert nem tudom bóknak szánod-e" - Na, megint kiszabadult belőled a "nem magyargyűlölő"...
2023. aug. 17. 11:23
 47/47 anonim ***** válasza:
0%
36 évesen ideje lenne felhagynod a meneküléssel. Ideje bátornak lenni!
2023. szept. 14. 00:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!