Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem ismeri fel a nép a...

Miért nem ismeri fel a nép a döbrögit?

Figyelt kérdés
Nem olvastak vagy nem értették meg a mesék lényegét??

2023. aug. 5. 18:08
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
9%

22 - Látod, ezen a gondolkodásmódon kellene felüllendülnötök ahhoz, hogy valamit elérjetek. A többségi oldalt kapásból lehülyézni... És így akartok kormányt váltani...

Szerintem meg te vagy hülye, mert annak ellenére, hogy MZP kijelentette, hogy NATO felszólítás esetén valóban katonákat küldene Oroszországba, te ezt nem hiszed el. Akkor most az a helyzet, hogy mindketten lehülyézzük egymást, tovább nőtt a szakadék a két oldal között, te pedig csodálkozol, hogy nincs változás.

25 - Pontosan tudom, mi a demokrácia, csak érdekesnek találom, hogy amikor nektek nem tetsző eredmény jön ki, akkor mondjátok, hogy nincs demokrácia. A demokrácia tág fogalom, attól, hogy egy párt önmagában nem kap 66% szavazatot, még a többségi akarat érvényesül. Hollandiában jelenleg 25%-kal bőven választást lehet nyerni. Akkor az sem demokrácia?

26 + 30 - Mindenkit zavar ha lopnak, de nem mindenre van megoldás. Aki azt hiszi, hogy az ellenzék győzelmével azonnal 0 lenne a korrupció, az nagyon sötétben tapogatózik.

Szóval ha neked erre az a megoldásod, hogy a Fidesz helyett Gyurcsány legyen, vagy MZP, vagy Jakab, vagy bármelyik csúcstehetség, akkor rossz hírem van, ez nem szüntetné meg a korrupciót.

2023. aug. 6. 10:30
 32/47 anonim ***** válasza:
100%

31

Akik azokra szavaznak, akik minden nap hazudnak nekik ráadásul az ők pénzükön, azt minek kéne nevezni? :D Hülyéknek. Jön Soros, yaaaaay

És nem, fogalmad sincs mit jelent a demokrácia. És ezt újfent bizonyítod is, azon lovagolsz, hogy hány % szavazott. A demokrácia ennél sokkal összetettebb dolog, nem ártana megismerned.

Ez a Gyurcsányozás meg hát, fidesz tempo, szokásos 1 bites retardság. Ja, mindenki lopni fog. Így tükörbe tudol nézni, amikor eszedbe jut esténként, hogy megszavaztad ezt a pofátlan, nagyüzemű, kirakatban történő szabadrablást? Hm?

2023. aug. 6. 10:34
 33/47 A kérdező kommentje:

31

Tehát a 10-12 évesek szellemi színvonalú agymosott embereknek kellene magyarázni, hogy az atyuskája hazudik neki és senki nem akarja átműteni az unokákat? Már bocs de előbb rászoktatok egy vaddisznót a wc-re.

Mzp nem nemzetbiztonsgi szakértő és hülyeséget mondott amiért elnézést is kért. Először is a NATO védelmi szervezet egyetlen tagja sem utasítható támadó cselekedetre, már itt bukik az egész, még a partizános hülye kérdése sem volt érelmes mert nem létező dologra kérdezett rá.

Sőt részt sem vehetne nato ország a háborúban hiszen azzal közvetlenül sodorná bele a háborúba a natot. Minden szempontból képtelenség az állítás. Ennek a benyalása is csak annyit igazolt, hogy gondolkodás nélkül elhisztek bármit.

Be kéne látnotok, hogy amit képviseltek és magyaráztok az vállalhatatlan. A 100adik elvesztett sajtóper után is elhiszitek amit mondanak, pedig az hazugságok csak kis részében perelnek, gyakorlatilag minden nap lenne 50 olyan állítás amiért perelni lehetne.

A gyereket átverni és beküldeni lopni a boltba etikus?

Miben különb a szellemi képességeit teljesen nem birtokló nagyrészt nyugdíjas társadalom egyéneit a saját céljaik érdekében becsapni?

A választási eredmény persze hogy nem tetsző, de nem azért mint egy kedvenc focicsapat veresége esetén érzünk, hanem azért mert az életünk alakulását negatívan befolyásoló kormány jut hatalomra. Aki nem veszi észre a nyugattól való távolodást, európában brutális áremelkedést a lakáspiacon még ennél is kirívóbban, az vak.

Mellesleg a szolgáltatások pedig csak épülnek le, egészségügy oktatás.

Az adók meg emelkednek sőt szaporodnak.

Ennek nem külső, hanem belső okai vannak.

2023. aug. 6. 10:50
 34/47 anonim ***** válasza:
0%

32 + 33 - Pusztán a ti érdeketekben mondom, pont ezzel a stílussal szereztek a Fidesznek 4 évente kétharmadot.

"És ezt újfent bizonyítod is, azon lovagolsz, hogy hány % szavazott."

Ha tudnál olvasni, látnád, hogy épp azt írtam, hogy nem ennyiből áll a demokrácia, hiszen 20%-kal is lehet nyerni, és ez ettől még a társadalmi véleményt tükrözi. Bár ha elsőre nem értetted meg, most sem fogod :D

Tudod mi az "1 bites retardság" ? Úgy írni, hogy "tükörbe tudol nézni" :D :D Gondolom te is folyamatosan szidod az oktatási rendszert, miközben írni sem tudsz :D

"Akik azokra szavaznak, akik minden nap hazudnak nekik ráadásul az ők pénzükön, azt minek kéne nevezni?"

"10-12 évesek szellemi színvonalú agymosott emberek"

Egyébként tényleg ilyen mentalitással akartok változást elérni? Szerintetek hány fidesz szavazót győztetek meg most arról, hogy hibásan gondolkodnak? Éppen ezzel biztosítjátok, hogy aki olvassa a hozzászólásaitokat, az legközelebb is elmenjen szavazni, hiszen nem szeretné, hogy az ilyen mentalitással rendelkezők érvényesüljenek ;)

2023. aug. 6. 15:56
 35/47 Username666 ***** válasza:
74%
Magyarok birka nép sajnos, megtűrik a szenvedést és senki ebben az országban nem tud összefogni, ezt felismerte a fidesz és addig lesz a nyakunkon a köpcös ameddig jólesik neki. Bármit lenyel a nép, stadionok a faluban, nyílt korrupció, anti-szemitizmus, folyamatos megfélemlítés, hazugságok tömkelege, homofóbia, nyílt rasszizmus, mindennek is az államosítása, tanárok telibe sz@rása, olyan szexbotrányok ami miatt egy egész párt lemondana egy rendes nyugati országban, összeomló forint, lángokba az egészségügy, oktatásról nem is beszélve és még számtalan olyan dolog amiket nem tudok szavakba önteni/ nem is tudunk még. Én amint tehetem külföldre megyek és vissza se jövök, nem érdekel ki mit mond, nyugaton vagy minden olcsóbb vagy ugyan annyi mint itt, csak 10x annyi fizetést kapnék. Ez az ország a fidesz tulajdona, már beletörődtem a 22-es választásokkor. Mindenkinek jó szerencsét kívánok és ha valaha magyarországon demokrácia lesz vissza jövök ha akkor élni fogok egyáltalán még. :(
2023. aug. 6. 19:20
 36/47 A kérdező kommentje:

34

A fidesz a hazugságoknak köszönheti töretlen sikerét. Mivel az országban egyre gázabb a helyzet, az állami propaganda ezért folyamatosan szorítja ki a szabad sajtót, hiszen egyre jobban kell egyensúlyozni hazugságokkal a fejekben a romló helyzetet.

Miért gondolod, hogy nekem vagy bármelyik gondolkodó ellenzékinek nyalizni kellene az olyan egyszerű elméknek, akik nemváltó műtétektől féltik az unokáikat.

Teli korsóba NEM lehet már tölteni és a fidesz folyamatosan csurig tartja a korsót, hazugságokkal persze.

Ha te képes vagy gondolkodni, ne a hiúságod legyezgetését várd, hogy ugyanmár puncsoljunk ha azt akarjuk, hogy ne a hazaárulók oldalára álj, akik miatt 2030-2032 között megszűnik a szerződésünk az EU és NATO-val.

Mert sajnos ez már eldöntetett. Leírták a magyarokat, itt ha meghalna napi 100 ember az éhezésben, a propaganda megtenné őket hibásnak (miért nem ettek?) és orbánt 4/5-el megválasztanák.

Minden téren húzzuk vissza az eut és a natot is akadályozzuk.

Az megvan, hogy az EU GDP 1,1%-át, az USA GDP 0,7%-át adjuk?

Katonailag még ennyit sem.

Ehhez képest mintha minden rólunk szólna, valahogy a hollandok az 5X akkor GDP-vel nem jártatják a pofájukat. Ez nem külpolitika, hogy szidjuk a szövetségeseink és nyalunk a keleti diktátoroknak.

Te nőnemű vagy? Vannak vagy tervezel gyerekeket? Egy zárkózott országot szeretnél körben határellenőrzéssel, EU munkalehetőség nélkül, vámokkal, EU pénzek nélkül, benne sok is döbrögivel? Én örülnék ha meggondolnád.

2023. aug. 6. 23:11
 37/47 Kroms ***** válasza:
0%

"Magyarok birka nép sajnos" - Miért zavar, ha te amúgy sem vagy magyar? Ezt elárultad azzal (is), hogy szerinted ebben a (mérhetetlenül filoszemita) országban "antiszemitizmus" van, meg "rasszizmus", miközben dugig van az ország zsidókkal, cigányokkal, kínaiakkal és arabból is egyre több van...

"Én amint tehetem külföldre megyek és vissza se jövök, nem érdekel ki mit mond" - Ne is érdekeljen, szedd a cuccod, aztán irány izrühell!

"Ez az ország a fidesz tulajdona" - Nem, ők csak megszedik magukat, mivel lehetőségük van rá. Az ország az államok fölötti pénzkartell kezében van, ahogy az az ország is, ahová remélhetőleg lelépsz.

2023. aug. 11. 23:53
 38/47 A kérdező kommentje:

Kit érdekel raboljon ki titeket a fidesz szavazzatok rá leszarom én külföldön megkapom a milliós fizetést, hazainál olcsóbban bevásárolok és ugyanannyiba kerül a lakás. És van egészségügy az iskolában meg télen is 22 fok.

Baszok rátok meg a jachtozó cimborákra ők élnek ti szenvedjetek, saját magatok meg a kölykötök szívja meg, főleg amikor megszűnik az eu tagság nem lesz itt kint nektek munkavállalás :)))

Nekem letelepedési engedélyem van sajat lakás hitelre innen nem raknak ki :D

Boldog fidesz napot minden nap!!!! :DDD

2023. aug. 12. 00:04
 39/47 Username666 ***** válasza:
62%
#37 izrühel nevű ország nem létezik, de ha esetleg véletlen izraelre gondoltál, nem oda sem megyek, jó országokba megyek ahol virágzik az élet pl. Franciaország, olaszország, németország, egyesült királyság stb. Tehát nyugatra. És tudod mi a vicc? Minden kb ugyan annyiba kerül mint itt. Voltam kint Olaszországba egy hónapot egy családnál érdekes módon nem a seggüket vakarva üvöltöztek a jelenlegi politikai helyzetről mint itthon, kultúrált tanult emberek. És ha minden fiatal elmegy külföldre akkor kezdődik a fasiszta sírás hogy “hozz világra még egy magyart” ugye? Mellesleg teljes mértékben magyar vagyok amit te nem mondhatsz el magadról, családfa kutatást is végeztünk max erdélyben laktak rokonaink és burgerlandban ami magyarország része volt. Magyarok mint nemzet amúgy sincsen már maximum egy orbánisztán nevű közép-ázsiai diktatúrában elnyomva. További jó rothadást kedves orbánisztáni fidesz szavazók!
2023. aug. 12. 12:19
 40/47 Kroms ***** válasza:

Élvezd az életed valamelyik gazdag, nyugati migránstanyán. Bár tudom, hogy nem élvezed, mert akkor nem lennél itt és próbálnál mindenkit arról győzködni, hogy neked milyen jó ott. Egyértelmű, hogy ezzel közben magadat is próbálod győzködni, mert érzed, hogy nem tartozol oda és gyűlölöd magad, amiért otthagytad a szülőföldedet.

"izrühel nevű ország nem létezik" - Szerencse, hogy nem is azt írtam, hanem izrühellt.

"jó országokba megyek ahol virágzik az élet pl. Franciaország, olaszország, németország, egyesült királyság stb." - A migránsoknak biztos, hogy virágzik. Majd ha egyszer véletlenül szükséges keménységgel intézkedik az egyik ellen egy rendőr, a többi meg emiatt felgyújtja a városodat, akkor is legyél ilyen optimista. De elárulom, hogy az általad felsorolt országokban vannak városrészek, ahol ilyesmi kicsiben napi szinten előfordul, ill. fehér emberként ha sötétedés után bemész oda, kicsi az esély, hogy élve kijössz. De legalább ott nem a zsidesz élősködik majd rajtad, hanem mások, ami nyilván jobb lesz...

"Voltam kint Olaszországba egy hónapot egy családnál érdekes módon nem a seggüket vakarva üvöltöztek a jelenlegi politikai helyzetről mint itthon" - Képzeld, én a kocsmák környékét leszámítva itt sem láttam még erre példát. Nagyon úgy tűnik, hogy a probléma veled van, meg az ismerősi köröddel.

"És ha minden fiatal elmegy külföldre akkor kezdődik a fasiszta sírás hogy “hozz világra még egy magyart” ugye?" Legalább most bebizonyítottad, hogy fogalmad sincs, mi az a fasizmus. Egyébként meg bőven a fajfenntartáshoz szükséges alatt van a születésszám az országban, a növekvő kivándorlás tehát már csak egyel több ok lenne a növelésére.

"Mellesleg teljes mértékben magyar vagyok" - Dehogy van. Gyűlölöd az országot és a lakosságát, ezt egyértelművé tetted. Talán beszéled a nyelvet meg van állampolgárságod, de ezzel vége a "magyarságodnak".

"burgerlandban ami magyarország része volt." - Azt úgy hívják, hogy Őrvidék, és ma is az ország része. Attól, hogy pár szabadkőműves 1920-ban ráírta egy papírfecnire, hogy nem a miénk, attól az még nem úgy van. Ha tényleg magyar lennél, pl. ezt is jól tudnád.

"Magyarok mint nemzet amúgy sincsen már" - Szerinted nincs, mert nem akarod látni. A valóságban még vagyunk bőven, más kérdés, hogy azokban a körökben, ahol te mozogsz, nyilván nincs egy igazi magyar sem.

"maximum egy orbánisztán nevű közép-ázsiai diktatúrában elnyomva" - Amire a megoldásod az, hogy kimenekülsz egy olyan helyre, ahol meg a migránsok, a kultúrmarxista propaganda, a nagyvállalatok és az elmebeteg civil szervezetek fognak elnyomni. Élvezd csak, meglátjuk, ki jár jobban hosszútávon...

2023. aug. 13. 13:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!