Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A szlovákok Rajkára történt...

A szlovákok Rajkára történt letelepedése veszélyes lehet?

Figyelt kérdés
A Mi Hazánk már cidrizik emiatt és a hírek szerint már szlovák nyelvű istentiszteletek is vannak a városban. https://www.youtube.com/watch?v=ADqZ3pMVIyg

2023. aug. 4. 17:48
A kérdező szavazást indított:
Igen, veszélyes lehet, hogy elszlovákosodik a környék és akár Szlovákiához is kerülhet
Nem, semmi rossz nincs ebben
Nem tudom megítélni
28 szavazat
 1/5 MDaniel98 ***** válasza:
84%
Az EU-n belül odamennek ahova csak akarnak.
2023. aug. 4. 17:55
 2/5 anonim ***** válasza:
49%

Az egyetlen veszélyes dolog, hogy valaki ebben veszélyt lát.

Gondolom a fidesz valahogy bosszút akar állni a felvidéki magyarokon, ezért rászabadította a mi hazánkat a magyarországi szlovákokra, hogy elmérgesedjen a viszony, mert most kevesebb a gyűlölet.

2023. aug. 4. 17:59
 3/5 anonim ***** válasza:
30%
Nyilván nemzetbiztonsági kockázatot jelent. Hisz a szlovákok olyan területeket is loptak, ahol nem is éltek. Itt meg nagyjából összefüggő a terület, így bármikor ellophatják, ha úgy alakul. Nem értem, miért engedte be őket a magyar állam.
2023. aug. 4. 18:52
 4/5 anonim ***** válasza:
78%
Nem tudom minek kell ennyire félteni a magyar földet, már úgy is mindegy Magyarországnak. Egy olvadó gleccser, ami előbb-utóbb eltűnik.
2023. aug. 5. 17:14
 5/5 anonim ***** válasza:
75%

Fú de jót nevettem ezen a propaganda videón.

1. Az EU-ban mindenki oda költözik, ahová szeretne.

2. Nem tudom feltűnt-e, de az EU-ban pont a határok megszüntetése a cél, és nem a mozgatásuk.

3. Ez alapján a logika alapján a magyar többségű Dunaszerdahelyet, Révkomáromot, Párkányt, Ipolyságot, meg ide kéne csatolni, de érdekes, nem teszik.

3. A szlovákok pont lesz*rják Rajkát. Alvó településnek használják, mert sokkal olcsóbb, mint Pozsony szlovákiai vonzáskörzete, de az egész életüket Pozsonyban élik.

4. Ez a f*szi, akit megszólaltattak, kész röhej. Ő szlovák állampolgárként odaköltözhetett, de más szlovák állampolgároknak (azért mert szlovák nemzetiségűek) a k**rva anyjukat. Olyan szinten jogfosztott volt a 75%-ban magyarok lakta városban (gondolom Dunaszerdahelyen), hogy az egész családjával oda menekült. Arról, hogy milyen brutális jogfosztás érte, zavarában elfelejtett beszélni. Az pedig, hogy szlovákok költöznek arra a helyre, ahová ő is, úgy megrémítette, hogy a mi hazánkhoz rohant segítségért:D Az amúgy mitől lenne olyan borasztó, ha Rajkának szlovák lenne a polgármestere? Szlovákiának magyar a jelenlegi miniszterelnöke, de még senkit nem telepítettek ki az országból.

2023. aug. 6. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!