Támogatnátok egy olyan oktatási változást, hogy a gyerekeknek minden héten legyen 5 angol és 5 számtech órája már elsőtől kezdve vagy nem? Miért?
Figyelt kérdés
Szerintem ezek a legfontosabb tantárgyak a mai világban.2023. aug. 4. 13:16
31/34 anonim válasza:
Sajnálom, ha bárkinek problémát okoztam, nem akarok ebből veszekedést
Csak arra akartam kilyukadni, hogy pl. 6.-tól elkéne kezdeni felkészíteni a gyerekeket a technológia használatára
talán furcsán fogalmaztam, de egyik végletet sem szeretném támogatni
Mégegyszer: nem mi döntjük ezt el, igaz, hogy aki ezt szeretné az magát is képezheti e téren, de 12 évesen nem biztos, hogy eltudja dönteni. Sajnálom, ha valaki ezen nagyon kiakadt
#peace : )
33/34 anonim válasza:
Magyarországnak nem érdeke hogy programozók legyenek a gyerekek, a végén még olyan piacképes IT tudások lenne amivel a világon bárhol jó életszínvonalat tudnának maguknak teremteni. Az pedig végképp nem érdeke a kormánynak hogy angolt, vagy más nyelveket tanuljanak a gyereket, hiszen akkor csábítóvá válna a külföldi letelepedés. Egyébként, igen nyilván támogatnám, de ilyen biztos nem fog történni még legalább 50 évig.
34/34 anonim válasza:
"6.-tól elkéne kezdeni felkészíteni a gyerekeket a technológia használatára"
Hát, ha akkor már kb. tíz éve használják, akkor ezzel enyhén szólva elkéstünk...
Egyébként nincs itt semmi veszekedés. Nem az a písz, ha mindig mindenki mindenkivel egyetért mindenben. Beszélgetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!