Támogatnátok egy olyan oktatási változást, hogy a gyerekeknek minden héten legyen 5 angol és 5 számtech órája már elsőtől kezdve vagy nem? Miért?
Nem támogatom.
Ez olyan mint ha csak 42-es fekete cipő lenne a boltban.
Az informatika oktatás szánalom manapság, 100 éves, számítógépet alig látott "infó"tanárral szóláncoznak meg paint-be rajzolgatnak, HETENTE EGYSZER!!!
Ha pedig német-es az iskolád, 5.-től van egy infóhoz hasonló szintű angol óra, ahol úgyse buktatnak meg senkit, mert nem akarják, hogy rájuk maradjon az az 5-6 nyomi aki nem vállalta be a nyelvtanulást ellsőben (mert... hát mert nem okos.)
Pár éven belül, ha csak az iskolákon múlik, már a Facebook-ra se tudnak majd felregisztrálni
Nyugodtan pontozzatok le, de a saját szememmel néztem végig a mai gyerekek bukását (és nem, nem felháborodott szülő vagyok)
12-es vk
(az általános iskolákról beszéltem, nem a gimnáziumokról, mivel ez általános műveltség)
"a gyerekeknek minden héten legyen 5 angol és 5 számtech órája már elsőtől kezdve"
A jelenleg már meglevő órái mellett? Vagy melyik órák helyett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!