Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnátok egy olyan oktatás...

Támogatnátok egy olyan oktatási változást, hogy a gyerekeknek minden héten legyen 5 angol és 5 számtech órája már elsőtől kezdve vagy nem? Miért?

Figyelt kérdés
Szerintem ezek a legfontosabb tantárgyak a mai világban.

2023. aug. 4. 13:16
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
22%

Nem támogatom.

Ez olyan mint ha csak 42-es fekete cipő lenne a boltban.

2023. aug. 4. 15:16
 12/34 anonim ***** válasza:
90%

Az informatika oktatás szánalom manapság, 100 éves, számítógépet alig látott "infó"tanárral szóláncoznak meg paint-be rajzolgatnak, HETENTE EGYSZER!!!

Ha pedig német-es az iskolád, 5.-től van egy infóhoz hasonló szintű angol óra, ahol úgyse buktatnak meg senkit, mert nem akarják, hogy rájuk maradjon az az 5-6 nyomi aki nem vállalta be a nyelvtanulást ellsőben (mert... hát mert nem okos.)

Pár éven belül, ha csak az iskolákon múlik, már a Facebook-ra se tudnak majd felregisztrálni

Nyugodtan pontozzatok le, de a saját szememmel néztem végig a mai gyerekek bukását (és nem, nem felháborodott szülő vagyok)

2023. aug. 4. 15:41
 13/34 anonim ***** válasza:
72%
Támogatom, nem zavarna, ha 1-gyel kevesebb tesi ellenében talán megtanulnak egy nyelvet és kezdhetnek magukkal valamit
2023. aug. 4. 15:43
 14/34 anonim ***** válasza:
91%

12-es vk

(az általános iskolákról beszéltem, nem a gimnáziumokról, mivel ez általános műveltség)

2023. aug. 4. 15:47
 15/34 anonim ***** válasza:
82%
Igen, de a nyelv tekintetében azért érdemes lenne vizsgálni a nebulót, hogy van-e érzéke hozzá, nincs-e valamilyen betegsége, ami akadályozza a nyelvtanulást, mert valóban nem mindenki képes egy nyelv megtanulására.
2023. aug. 4. 15:54
 16/34 anonim ***** válasza:
23%
5 óra angol, és még 5 óra informatika, hát, az egy kicsit sok lenne, nem?
2023. aug. 4. 16:46
 17/34 anonim ***** válasza:
89%
Ebben a formában nem, mert nem az óraszám a lényeg, hanem az oktatás minősége. Most is bent rohadnak az iskolában reggeltől késő délutánig szerencsétlen gyerekek, de úgy jönnek ki onnan, hogy még szöveget értelmezni sem tudnak 14 éves fejjel.
2023. aug. 4. 18:40
 18/34 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem nem kell magyarazni hogy tulterhelned vele a gyerekeket. Irtam az oktatasi modellednel is sanszos hogy te ugyanaz a kerdezo vagy. Az elobb hosszabban elkezdtem leirni miert nem, de visszalepett a mobilom igy nem irom le meg egyszer. Elsobe az f betu irasaval is van aki bogicselve szenved plane aki bal kezes. A nyelvtanulasnal pl. a 15 perc hatekonyabb mint az orakig tarto nyelvtanulas. De tudom 45 perces egy ora amit szepen fel tud epiteni a tanar hogy mely resze lenne pl. 15 perces szo tanulas. De vannak jo tanulasi technikak inkabb a tanulas hogyanjat kene tantargykent tanitani mert abbol iskolakban hiany van.
2023. aug. 5. 19:29
 19/34 anonim ***** válasza:
14%

"a gyerekeknek minden héten legyen 5 angol és 5 számtech órája már elsőtől kezdve"

A jelenleg már meglevő órái mellett? Vagy melyik órák helyett?

2023. aug. 5. 20:36
 20/34 anonim ***** válasza:
93%
Erre vannak külön szakok,iskolák stb. Erre vannak a matek,infó,kéttannyelvű tagozatok az iskolában. Aki szeretné ezeket ilyen óraszámban tanulni, az olyan iskolába megy, ahol ezek elérhetőek.
2023. aug. 5. 23:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!